Hello, it's me you looking for

Team Kaput Fit

Onze coaches maken gebruik van diepgaande theoretische kennis en praktijkervaring op het gebied van training en gedragsverandering.

Met een open mindset en een leergierige benadering, en door gebruik te maken van de verschillende krachten in het team, zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke coaching bieden. Daarbij blijven we investeren in externe opleidingen om het niveau van het team verder omhoog te brengen.

Met jou centraal, stellen we doelgerichte vragen totdat de doelen zijn gevormd, om zo een concrete aanpak te ontwikkelen. Tegelijkertijd zorgen we voor de juiste balans tussen serieus trainen en een ontspannen sfeer.

Olaf

Eigenaar | Personal Coach

Hij zorgt ervoor dat het hele team vanuit dezelfde visie werkt. Dankzij zijn ervaring als ondernemer en zijn gestructureerde aanpak richt hij zich voornamelijk op het coachen van zakelijke professionals. Het doel is om hen niet alleen fitter te maken, maar ook om buiten de gym betere prestaties te leveren en efficiënter om te gaan met de druk van hun veeleisende dagen

Kaput Fit coach Janneke Laarakkers

Janneke

Manager | Personal Coach

Naast haar werk bij Kaput Fit is Janneke grafisch ontwerper met een eigen studio, moeder en heeft ze samen met Olaf een Sheppard genaamd Maddie. Een vol leven combineren is niet altijd makkelijk maar wel mogelijk. Ben je benieuwd hoe jij jouw drukke leven kunt combineren met een fitte en actieve leefstijl en vind je het lastig om hierin jezelf voorrang te geven? Laat je coachen door Janneke.
Janneke heeft ervaring in de powerlifting, kracht- en Kettlebell trainingen.

Kaput Fit coach Arne Kalmeijer

Arne

Personal Coach & Groepsles Trainer

Helpt je bij het doorbreken van oude routines en het bouwen van nieuwe. Arne is erg betrokken en zit vol creatieve ideeën om jou te helpen met het bereiken van je doelen. Naast krachttraining, laat hij jou ook met een glimlach hard zweten tijdens het boksen.

Kaput Fit coach Tim Goudswaard

Tim

Personal Coach & Groepsles Trainer

Is één van de vriendelijkste mensen die je kunt ontmoeten. Met zijn achtergrond in de horeca weet hij precies hoe hij je op je gemak kan stellen. Hij praat graag over zijn muziek, maakt grapjes en zorgt ervoor dat je hard werkt en resultaten behaalt zonder dat je het doorhebt. Naast krachttraining bokst Tim regelmatig met zijn cliënten.

Kaput Fit coach Daan van Stijn

Daan

Personal Coach & groepsles trainer

Onze GVR met een liefde voor bodybuilding. Met zijn enthousiasme voor fitness en jarenlange toewijding aan een gezonde levensstijl kan hij je perfect helpen om spiermassa op te bouwen en vet te verliezen.

Kaput Fit coach Lente Bongers

Lente

Personal Coach & Groepsles Trainer

Lente is onze fysiotherapeut in opleiding. Wanneer je met Lente traint, stap je in een rustige en gedetailleerde omgeving. Als bewegen soms een uitdaging lijkt en personal training een beetje overweldigend klinkt, laat je dan begeleiden door Lente. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken en durft onder haar begeleiding.

Lars

Lars

Personal Coach & groepsles trainer

Plezier en professionaliteit zijn twee doelen die Lars elke training weer nastreeft. Hij heeft een scherp oog voor detail en traint zijn cliënten met een duidelijke strategie. Naast zijn werk bij Kaput Fit is hij ook Powerlift coach en opleider bij Bespoke Strenght. Heb je ambitie om vooral heel erg sterk te worden vraag dan naar coaching bij Lars.

Renee

Renée

Groepsles Trainer

Renée is onze docent power yoga. Ze geeft op zondagmorgen een pittige Power Yoga die toegankelijk is voor beginners en gevorderde yogi. Ze heeft haar opleiding in het zonnige Mexico gevolgd en heeft ervaring met vinyasa yoga en power yoga. Renée houdt van yoga, gaat graag naar de gym en is dol op hiken en buiten zijn.

Kaput Fit Trainer Suzet van Rooij

Suzet

Groepsles Trainer

Onze nieuwe topper bij Kaput Fit. Suzet geeft vast op maandagavond de Kaput Fit training, onze full-body Bootcamp. Ze is altijd in beweging, super actief en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat is precies wat je nodig hebt op een maandagavond om de week energiek te beginnen!

Maddie

Maddie

Coach

Maddie is erg nieuwsgierig en begroet iedereen die binnenkomt met veel enthousiasme. Als je het even niet meer ziet zitten, kan ze je voorzien van emotionele ondersteuning. Zodat jij er weer tegenaan kunt!

We willen dat ze leert om binnen rustig te zijn, dus spelen is niet toegestaan.

Wil je een knuffelsessie boeken met Maddie? Ze is er meestal op de rustige momenten: maandag- en vrijdagmiddag. Bijna elke ochtend tot 8:30 uur.