Team Kaput Fit

Hello, it's me you looking for

Kaput Fit coach Olaf van Wijk

Olaf

Eigenaar | Personal Coach

Zorgt ervoor dat het hele team vanuit dezelfde wetenschappelijke basis en visie werkt. Met zijn gestructureerde aanpak coacht hij zijn cliënten naar de best mogelijke resultaten. Door zijn jarenlange ervaring als ondernemer richt hij zich voornamelijk op het helpen van zakelijke professionals om fitter te worden en daardoor hun prestaties te verbeteren in een veeleisende werkomgeving

Kaput Fit coach Janneke Laarakkers

Janneke

Manager | Personal Coach

Naast haar werk bij Kaput Fit is Janneke grafisch ontwerper met een eigen studio, moeder en heeft ze samen met Olaf een Sheppard genaamd Maddie. Hoe doet ze dat toch allemaal? Een vol leven combineren is niet altijd makkelijk maar wel mogelijk. Ben je benieuwd hoe jij je drukke leven als werkende ouder kunt combineren met een fitte en actieve leefstijl? Laat je coachen door Janneke.
Janneke heeft ervaring in de powerlifting, kracht- en Kettlebell trainingen.

Kaput Fit coach Arne Kalmeijer

Arne

Personal Coach & Groepsles Trainer

Helpt je bij het doorbreken van oude routines en het bouwen van nieuwe. Arne is erg betrokken en zit vol creatieve ideeën om jou te helpen met het bereiken van je doelen. Naast krachttraining, laat hij jou ook met een glimlach hard zweten tijdens het boksen.

Kaput Fit coach Tim Goudswaard

Tim

Personal Coach & Groepsles Trainer

Is één van de vriendelijkste mensen die je kunt ontmoeten. Met zijn achtergrond in de horeca weet hij precies hoe hij je op je gemak kan stellen. Hij praat graag over zijn muziek, maakt grapjes en zorgt ervoor dat je hard werkt en resultaten behaalt zonder dat je het doorhebt. Naast krachttraining bokst Tim regelmatig met zijn cliënten.

Kaput Fit coach Daan van Stijn

Daan

Personal Coach

Onze GVR met een liefde voor bodybuilding. Met zijn enthousiasme voor fitness en jarenlange toewijding aan een gezonde levensstijl kan hij je perfect helpen om spiermassa op te bouwen en vet te verliezen.

Kaput Fit coach Lente Bongers

Lente

Personal Coach & Groepsles Trainer

Lente is onze fysiotherapeut in opleiding. Wanneer je met Lente traint, stap je in een rustige en gedetailleerde omgeving. Als bewegen soms een uitdaging lijkt en personal training een beetje overweldigend klinkt, laat je dan begeleiden door Lente. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken en durft onder haar begeleiding.

Kaput Fit trainer Koen Hendriks

Koen

Groepsles Trainer

Is het vertrouwde gezicht van Kaput Fit, met jarenlange ervaring in het verzorgen van groepstrainingen in de buitenlucht. Op woensdagavond en zaterdag biedt hij uitdagende en gevarieerde trainingen aan. Daarnaast is hij in staat om het trainingsniveau per individu aan te passen, zodat iedereen na afloop met een gevoel van tevredenheid en voldoening naar huis gaat.

Kaput Fit trainer Jonas de Wit

Jonas

Groepsles Trainer

Jonas de Wit is een veelzijdige persoonlijkheid bij Kaput Fit. Naast zijn rol als groepsles trainer, volgt hij een opleiding tot fysiotherapeut en werkt hij als freelance cameraman. Met Jonas als trainer voor de groep kun je rekenen op gevarieerde en boeiende workouts.

Kaput Fit Trainer Suzet van Rooij

Suzet

Groepsles Trainer

Onze nieuwe topper bij Kaput Fit. Suzet geeft vast op maandagavond de Kaput Fit training, onze full-body Bootcamp. Ze is altijd in beweging, super actief en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat is precies wat je nodig hebt op een maandagavond om de week energiek te beginnen!