MEER OVER KAPUT FIT

Om een energiek leven te leiden en zowel fysiek als mentaal sterk te blijven, is het goed om verder te kijken dan alleen training en voeding. Wij zijn ervan overtuigd dat er zes pijlers zijn die, mits in de juiste balans, het verschil maken.

Split Squat Personal Training in de Kaput Fit HQ

ONZE KIJK OP

ZES PIJLERS VOOR EEN KAPUT FIT LEVEN

1

Krachtraining

Krachttraining biedt niet alleen voordelen voor je uiterlijk en kracht, maar versterkt ook je botten, pezen en gewrichten. Het helpt blessures te voorkomen en bevordert een sneller herstel. Hoe oud je ook bent, wij zien krachttraining, in welke vorm en dan ook, als de basis voor een betere levenskwaliteit.

2

Conditioneel

Conditioneel fit zijn is belangrijk voor je fysieke én mentale welzijn. Het kan zelfs bijdragen aan het verlagen van het risico op chronische ziekten. Een goede conditie helpt ook bij je krachttraining. De combinatie van kracht- en conditionele training zullen zorgen voor fit lichaam en geest.

3

Beweging

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen: of het nu gaat om wandelen, fietsen, klimmen of zwemmen. Actief blijven gedurende de dag draagt niet alleen bij aan een gezond lichaam, maar stimuleert ook je brein. Op de lange termijn kan het zelfs ondersteunen bij gewichtsverlies.

4

Nachtrust

Goede slaap is essentieel voor het behalen van sportieve doelen en het behouden van een gezonde levensstijl. Het bevordert het herstel van zowel lichaam als geest. Zorg voor een regelmatig slaappatroon en kwalitatieve nachtrust.

5

STRESSMANAGEMENT

Hoewel enige stress nodig is en helemaal geen kwaad kan, wordt stressmanagement belangrijker wanneer je extra stressoren, zoals training introduceert. Wees je bewust van hoe je stress ervaart en zorg dat je niet te lang intense stress ondergaat.

6

Voeding

Wij geloven in een evenwichtige benadering van voeding. Naast gezonde voeding moet er ruimte zijn voor wat je lekker vindt, ook als dat niet direct als 'gezond' wordt bestempeld. Kennis over voeding en inzicht in je eigen gewoontes en valkuilen zijn nodig voor duurzame progressie.

HIER STAAN WE VOOR

ONZE VISIE

Kaput Fit is opgericht omdat we geloven dat training in Nederland beter kan en moet!
Wij leren jou de juiste trainingstechnieken. Je krijgt alle kennis en tools in handen voor blijvende resultaten. We verlagen drempels, maar stimuleren tegelijkertijd je zelfstandigheid, zodat je blijft groeien, ook naast onze coaching.

Om te garanderen dat iedere trainer vanuit dezelfde visie coacht, doorloopt elke trainer een intern programma. Dankzij de unieke talenten van elk teamlid bieden we een breed scala aan trainingsmogelijkheden en versterken we elkaar.

Dumbbell Shoulder Press in de Kaput Fit HQ

Meet the team

Met jou door het vuur

Olaf

Kaput Fit coach Janneke Laarakkers

Janneke

Kaput Fit coach Arne Kalmeijer

Arne

Kaput Fit coach Tim Goudswaard

Tim

Kaput Fit coach Daan van Stijn

Daan

Kaput Fit coach Lente Bongers

Lente

Samen staan we sterker

Onze Partners

We werken samen met een zorgvuldig geselecteerd aantal partners om ervoor te zorgen dat we de beste mogelijke service voor jou kunnen bieden.

Bovendien bieden we op de Kaput Fit HQ alleen producten aan die daadwerkelijk toegevoegde waarde voor jou hebben.

Partners van Kaput Fit