Personal Training
in Utrecht

Bij Kaput Fit staat een persoonlijke aanpak met deskundige begeleiding en een resultaatgericht plan centraal. Zo boek je resultaat en krijg je plezier in trainen.

Deadlift Personal Training in de Kaput Fit HQ

MEER WETEN

INFORMATIE PERSONAL TRAINING

Alleen of Buddy Up

PERSONAL TRAINING

Tijdens het intakegesprek bespreken we je doel, je sport blessure geschiedenis en maken we een plan. We maken een persoonlijk trainingsthema met een periode van twaalf weken om tot de eerste resultaten te komen. We evalueren tussentijds en stellen bij waar nodig.

Bovendien mag je, naast je vaste afspraken, met elk lidmaatschap onbeperkt vrij trainen in onze Kaput Fit HQ. Hier is altijd iemand aanwezig om je te helpen met eventuele vragen. Zo sta je er nooit alleen voor!

Lees hier meer over onze PT Buddy-Up

Russian Twist Personal Training in de Kaput Fit HQ

HIERMEE KUNNEN WIJ JE HELPEN

Kaput Fit krachttraining

STERKER EN GESPIERDER

Wij geloven dat krachttraining de basis vormt voor een gezond en fit lichaam. Want een sterker en krachtiger lichaam helpt je in alle aspecten van het leven. Zeker naarmate je ouder wordt is het belangrijk om actief te werken aan een lichaam wat letterlijk tegen een stootje kan.

Kaput FIt

CONDITIONEEL FITTER

Naast krachttraining is het opbouwen van een goede basisconditie net zo belangrijk. Veel van onze leden geven er de voorkeur aan om hun conditie buiten te verbeteren. Bij Kaput Fit bieden we ook verschillende mogelijkheden aan, zoals één op één bokstraining. Hiermee werk je niet alleen aan je conditie, maar kun je ook lekker stoom afblazen.

Kaput Fit voedingsadvies

VOEDINGSADVIES OP MAAT

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gezonder wilt leven. Een aangepast en uitgebalanceerd voedingspatroon is hierbij belangrijk. Samen bespreken we wat er nodig is en maken we waar nodig kleine aanpassingen om jouw doelen te bereiken.

Kaput Fit goals

GEWOONTE VERANDERING

Het ontwikkelen van een duurzame en gezonde levensstijl die past bij jouw behoeften is waar het om draait. Om deze levensstijl te bereiken, is het belangrijk om jezelf de tijd te geven om aan nieuwe gewoontes te wennen. Het zijn immers jouw dagelijkse gewoontes die uiteindelijk bepalen wie je bent.

Wij staan voor je klaar

Om jou te helpen je doelen te bereiken en je de juiste techniek aan te leren. Wij leren je over training en gezondheid, zodat je zelf ook aan de slag kunt. Wil je zelf komen trainen? Er staat altijd wel een coach voor je klaar om jou te helpen met al je vragen.

Lars

Lars

Olaf

Kaput Fit coach Janneke Laarakkers

Janneke

Kaput Fit coach Arne Kalmeijer

Arne

Kaput Fit coach Tim Goudswaard

Tim

Kaput Fit coach Daan van Stijn

Daan

WAT ZEGGEN ONZE ATLETEN

OVER ONZE PERSONAL TRAINING

5.0 Uit 55+ reviews

PROEFLES PERSONAL TRAINING

LATEN WE KENNISMAKEN

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefles en een kopje koffie, zodat je zelf kunt ervaren of we de juiste fit voor jou zijn.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op.

Personal Training Kaput Fit