Personal Training
in Utrecht

Bij Kaput Fit geloven we in de kracht van een persoonlijk aanpak. Met onze deskundige begeleiding en een op maat gemaakt plan, zetten we samen met jou stappen naar zichtbare resultaten. We maken trainen niet alleen effectief, maar ook leuk. Ben je klaar voor de eerste stap?

Deadlift Personal Training in de Kaput Fit HQ

MEER WETEN

INFORMATIE PERSONAL TRAINING

Starten met

PERSONAL TRAINING

Om te ontdekken of we voor elkaar de juiste match zijn, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende proefles. Lees hier meer over wat je kunt verwachten.

Besluit je te starten, dan maken we een programma dat specifiek op jou is afgestemd. Met regelmatige evaluaties en aanpassingen aan je programma zorgen we ervoor dat je altijd op koers blijft.

Als lid van Kaput Fit kun je onbeperkt vrij trainen in de Kaput Fit HQ. Waar altijd iemand van ons team aanwezig  is voor eventuele vragen of om je te helpen als je er zelf niet uitkomt. Zo sta je er nooit alleen voor!

Russian Twist Personal Training in de Kaput Fit HQ

HIERMEE KUNNEN WIJ JE HELPEN

Kaput Fit krachttraining

STERKER LICHAAM

Wij geloven dat krachttraining de basis vormt voor een langdurig gezond en fit lichaam. Het zorgt ervoor dat je je lekker in je vel voelt, wat je mentale welzijn verbetert. Helpt blessure's te voorkomen. Bovendien draagt het bij zowel in het dagelijkse leven als in alle andere sporten buiten de gym.

Kaput FIt

CONDITIONEEL FITTER

Naast krachttraining is het hebben van een goede basisconditie net zo belangrijk. De meeste van onze leden doen dit in de frisse buitenlucht, maar we bieden ook diverse mogelijkheden om binnen aan je conditie te werken, zoals met onze bokstraining. Een lekkere uitlaatklep, terwijl je conditioneel steeds fitter wordt.

Kaput Fit voedingsadvies

VOEDINGSADVIES OP MAAT

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gezonder wilt leven, het is noodzakelijk om samen je voedingspatroon onder de loep te nemen. Dit betekent niet dat je meteen van alles moet aanpassen, maar dat je stap voor stap kleine verbeteringen doorvoert, totdat je bent waar je wilt zijn.

Kaput Fit goals

GEWOONTE VERANDERING

Je fysieke fitheid wordt bepaald door je dagelijkse gewoontes. Het is belangrijk een levensstijl te vinden die bij jou past. Vergeet niet, verandering kost tijd en gaat gepaard met vallen en opstaan. Geef jezelf dus de ruimte om aan nieuwe gewoontes te wennen.

Wij staan voor je klaar

Olaf

Kaput Fit coach Janneke Laarakkers

Janneke

Kaput Fit coach Arne Kalmeijer

Arne

Kaput Fit coach Tim Goudswaard

Tim

Kaput Fit coach Daan van Stijn

Daan

Kaput Fit coach Lente Bongers

Lente

WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

OVER ONZE PERSONAL TRAINING

5.0 Uit 65+ reviews

PROEFLES PERSONAL TRAINING

LATEN WE KENNISMAKEN

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefles en een kopje koffie, zodat je zelf kunt ervaren of we de juiste fit voor jou zijn.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op.

Personal Training Kaput Fit