PERSONAL TRAINING

Professionele Personal Training in onze premium private gym in Lombok.

Header foto Personal training

Het inschakelen van een kundige Personal Trainer is een slim idee om je goed en effectief op weg te helpen. Iemand die jou de tools geeft, om je gezondere en nieuwe leefstijl zo in te richten dat het past bij jouw leven.

We weten dat iedereen een andere aanpak nodig heeft en dat verandering tijd kost. Daarom maken we samen stap voor stap kleine aanpassingen naar een gebalanceerde en gezonde leefstijl.  Geen quick-fix, maar een blijvende verandering!

Personal training is bij ons ook écht persoonlijk. Wij zijn ongevoelig voor hypes of de laatste hippe trends. Je krijgt een doelgericht en een op maat gemaakt plan van aanpak. Naast professionele training, krijg je ook coaching op het gebied van voeding en leefstijl verandering.

Benieuwd of wij de juiste match voor jou zijn? Vul je gegevens  in en vraag geheel vrijblijvend een kosteloze proef Personal Training aan.

WAAROM PERSONAL
TRAINING BIJ KAPUT FIT

ONZE DRIE PIJLERS

TRAINING

Met professionele begeleiding, de juiste trainingstechniek en een goed doordacht trainingsschema haal je het maximale uit je trainingen. Alleen dan kun je jouw gehele lichaam sterker maken, behaal je de resultaten die je wilt en voorkom je blessures.​

Lees hier meer over manier van training geven.

VOEDING

Naast een passend trainingsschema is een goed en evenwichtig voedingspatroon essentieel voor het behalen van jouw doelen. Het internet staat bol van de adviezen en tegenstrijdigheden. We vertellen je wat waar is en wat een hardnekkige fabel is.

 Meer informatie over onze aanpak kun je hier lezen.

LEEFSTIJL

Factoren als nachtrust en stress hebben veel invloed op jouw gezondheid, dus ook op jouw fysieke doelen en sportprestaties. Door deze factoren eerst in kaart te brengen en gaandeweg kleine behapbare aanpassingen te maken, krijg je sneller en betere resultaten.

Op deze pagina lees je meer over hoe wij onze cliënten coachen.

Rosanne

“Wat een lekker training, een mooie groep sportievelingen en motiverende, professionele trainer. En wat een voldaan gevoel heb ik altijd na een training! Ik heb nog nooit spijt gehad dat ik wél naar een training ben gegaan.”

Previous
Next

Janneke

“Als ik goed presteer is dat zeker niet alleen mijn eigen verdienste!

Niet alleen ben ik een stuk sterker geworden, door krachttraining ben ik nu trots op mezelf en ontzettend blij met mijn lichaam!”

Dit zeggen anderen over ons

In VIER stappen starten met personal training

Stap 1: Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in één van onze Personal Training diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul je gegevens in op om een proef Personal Training aan te vragen.

Stap 2: afspraak inplannen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om een afspraak op onze locatie in te plannen. 

Zo kun je gelijk onze private gym bekijken en kennismaken met één van de Kaput Fit coaches.

Stap 3: Eerste kennismaking

Tijdens deze eerste afspraak beantwoorden we al je vragen, vertellen we je meer over onze aanpak en als je wilt, gaan we direct aan de slag. Zo krijgen wij gelijk een goed beeld hoe jij beweegt en kunnen we jou achteraf beter vertellen over hoe het Personal Training traject er ongeveer uit gaat zien.

Ben je enthousiast en wil je daarna van start? Dan plannen we direct de volgende afspraak in en krijg je na afloop een digitaal intakeformulier toegestuurd.

Stap 4: De intake

Tijdens de intake bespreken we het ingevulde intakeformulier, inventariseren jouw leefstijl en leggen we je uit hoe jouw persoonlijke digitaal trainingslog werkt.

Aan de hand van de intake maakt jouw coach eventueel nog wat aanpassingen aan je trainingsprogramma en ben je klaar om aan de slag te gaan!

PERSONAL TRAINING TARIEVEN

Wij bieden twee vormen van Personal Training aan. Waarbij je kunt kiezen uit 30 of 60 minuten Personal Training.

Op de tarieven pagina lees je precies hoe deze lidmaatschappen werken.

Bij ons betaal je verder geen inschrijf- of andere bijkomstige kosten en mag je kosteloos onbeperkt vrij trainen.

Kaput Fit Barbell

VANDAAG STARTEN MET JE FITTERE LEEFSTIJL?