

Porties: 4
Bereidingstijd: 15 min.
Havermout voor ontbijt ken je vast en zeker, maar ben je ook bekend met overnight oats? Overnight oats is havermout (oats) die je gedurende de nacht (overnight) laat weken in vocht, waardoor de havermout zacht wordt.
Het grote voordeel van dit ontbijt is dat het ’s ochtends al voor je klaar staat. Doordat je in de avond de ingrediënten met elkaar mengt, hoef je het de volgende dag alleen nog maar uit de koelkast te halen en de garnering toe te voegen. Ideaal voor de drukke ochtenden, want je kan het ook in een beker doen om mee te nemen voor onderweg.
Wist je dat Griekse yoghurt goed is voor je gezondheid? Er zijn bepaalde merken, waaronder Fage, waar nog levende bacteriën in de yoghurt aanwezig zijn. De goede bacteriën ondersteunen je darmflora.
Calorieën: 421
Eiwit: 31,5 gram
Koolhydraten: 54,5 gram
Vetten: 8 gram
Vezels: 7 gram
Deel dit recept