website-recept-chocoats

CHOCOATS

Porties: 1 
Bereidingstijd: 10 min.

Ben je een chocolade- en havermout liefhebber? Dan is dit recept perfect voor jou! Het is binnen een paar minuten bereid en het verzadigt megagoed. Heerlijk om je dag mee te beginnen.

Ook geschikt voor een vegetarische of veganistische levensstijl.

Heb je geen magnetron tot je beschikking? Het gerecht is ook te maken in een pan. Zet het vuur op laag tot middelhoog en roer regelmatig door.

Ingrediënten
  • Chocolade proteïne poeder 20 gram
  • Amandelmelk 175 ml
  • Havermout 50 gram
  • Bloemkoolrijst 100 gram
  • Cacaopoeder 20 gram
  • Zoetstof naar smaak
Bereidingswijze
  1. Doe de bloemkoolrijst, havermout en amandelmelk in een kom;
  2. Plaats de kom met een deksel in de magnetron;
  3. Verwarm dit voor ongeveer drie minuten op 750 watt;
  4. Voeg de zoetstof, cacao- en proteïnepoeder toe;
  5. Meng alles goed door elkaar;
  6. Plaats de kom met deksel weer terug in de magnetron;
  7. Verwarm dit voor ongeveer twee à drie minuten op 500 watt;
  8. Haal het na elke minuut uit de magnetron om te roeren;
  9. Breng het eventueel verder op smaak met wat zoetstof.
VOEDINGSWAARDE PER PORTIE​

Calorieën: 392
Eiwit: 30 gram
Koolhydraten: 35 gram
Vetten: 10 gram
Vezels: 15 gram

“Laat een stukje (pure) chocola of Tony Chocolonely zeezout karamel op de Chocoats smelten wanneer dit net uit de magnetron komt”
Olaf
Olaf

Deel dit recept

Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email