Voedingsadvies in Utrecht

Crashdiëten zorgen in het begin altijd gewichtsverlies op, maar leiden tot het jojo-effect. Waarbij je na het dieet snel het verloren gewicht weer aankomt, vaak zelfs meer dan daarvoor. Wij streven naar duurzame veranderingen.

Persoonlijk voedingsadvies

Onze aanpak

1

Onze aanpak

Geen standaard en saai voedingstemplate, maar wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies dat rekening houdt met jouw behoeften, doelen en levensstijl.

2

Kennis opbouw

Wij geloven niet in rigide voedingsrestricties of extreem lage calorietargets. In plaats daarvan geven we je de kennis en helpen we je bij het maken van gezonde en slimme voedingskeuzes.

3

Lange termijn

Samen creëren we een duurzaam en gebalanceerd dieet. Dit doen we door geleidelijk aan veranderingen in je eetpatroon te maken. Zodat je jouw doelen bereikt en op de lange termijn ook vasthoudt.

EEN OVERVLOED AAN INFORMATIE

Wat moet je nou geloven

Op het internet, sociale media en in je omgeving worden talloze voedingsmythen en -fabels verspreid. Het kan daardoor lastig zijn om te bepalen welke informatie betrouwbaar is en welke niet.

Van ons krijg je nooit het advies om koolhydraatarm, vetarm, suikervrij of glutenvrij te eten, tenzij je intoleranties of allergieën hebt.

Wel helpen je we om feiten van fictie te onderscheiden en om verstandige en realistische keuzes te maken.

Personal Training in de Kaput Fit HQ

Daan

Kaput Fit cirkel

VET VERLIES

Het aanpassen van je voedingspatroon is het nodig als het gaat om vetverlies. Het maken van de juiste keuzes en het aanleren van gezonde eetgewoonten helpt bij het verminderen van calorie-inname. Want uiteindelijk is een calorie tekort de enige manier om vet te verliezen.

Kaput Fit cirkel

GESPIERDER WORDEN

Wanneer je spiermassa wil aankomen of sterker wil worden, moet je naast krachttraining ook aanpassingen maken in je dieet. Omdat onder andere eiwit een belangrijke rol speelt bij het herstel en opbouw van spieren.

Kaput Fit cirkel

GEZONDER VOEDINGSPATROON

Naast eiwitten is het consumeren van voldoende gezonde vetten en andere voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en antioxidanten van belang voor een gezond voedingspatroon. We beginnen met het meeste belangrijke voor jouw doelstelling en bouwen dit gaandeweg steeds verder uit.

Kaput Fit cirkel

SPECIAAL MOMENT

Ga je binnenkort trouwen of heb je een ander belangrijk evenement en wil je enkele kilo’s vet verliezen? Onze trainers helpen je bij het opstellen van een plan om dit doel stapsgewijs te bereiken.

Voedingsadvies Utrecht

Dat past bij jouw leven

Naast een passend trainingsschema is het nodig om naar je voedingspatroon te kijken wanneer je lichaam wilt veranderen. Het plan moet wel praktisch, haalbaar en duurzaam zijn. Zodat het in jouw dagelijkse leven past, en blijft passen.

Snowboarden in Oostenrijk

WAT ZEGGEN ONZE ATLETEN

Over onze personal training

5.0 Uit 55+ reviews

PROEFLES PERSONAL TRAINING

LATEN WE KENNISMAKEN

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefles en een kopje koffie, zodat je zelf kunt ervaren of we de juiste fit voor jou zijn.

Tijdens deze kennismaking vertellen we je meer over onze aanpak en wat Kaput Fit specifiek voor jou kan betekenen. Bovendien krijg je meteen een eerste indruk van ons team en onze trainingsfaciliteiten.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op.

Personal Training Kaput Fit