Voedingsadvies in Utrecht

Crashdiëten of diëten vol restricties geven snelle resultaten, maar leiden vaak tot het frustrerende jojo-effect. Waarbij je uiteindelijk weer bij af begint, of erger nog, eindigt met meer kilo’s dan je oorspronkelijk had.

Bij Kaput Fit hanteren we een andere benadering.

Onze focus ligt op veranderingen die verder reiken dan het kortetermijndoel van gewichtsverlies. Samen werken we aan het opbouwen van de juiste gewoontes. Die jou niet alleen vandaag ondersteunen, maar ook later helpen bij een gezondere en fittere levensstijl.

Persoonlijk voedingsadvies

HET BELANG VAN EEN

VOEDINGSSCHEMA OP MAAT

Kaput Fit cirkel

VETVERLIES

Voor blijvend vetverlies zijn aanpassingen in je dagelijkse voedingspatroon nodig. Dit betekent niet dat je alles rigoureus moet omgooien. Door geleidelijk je voedingsgewoonten te veranderen en tegelijkertijd je kennis over voeding uit te breiden, kun je op een duurzame manier werken aan een gezonder leven.

Kaput Fit cirkel

SPIERMASSA OPBOUWEN

Wanneer je gespierder of sterker wilt worden, is het naast krachttraining ook belangrijk om te kijken naar je dieet. De juiste voeding, met name voldoende eiwitten, is nodig voor zowel het herstel als de opbouw van spieren.

Kaput Fit cirkel

GEZONDER VOEDINGSPATROON

Naast eiwitten zijn ook gezonde vetten en micronutriënten, zoals vitamines en mineralen, onmisbaar. Deze voedingsstoffen dragen niet alleen bij aan het herstel en de groei van jouw spieren, maar ook aan de ondersteuning van een gezond immuunsysteem en algemeen welzijn.

Kaput Fit cirkel

SPECIAAL MOMENT

Ga je binnenkort trouwen of heb je een ander belangrijk evenement en wil je enkele kilo’s vet verliezen? Wij helpen je graag bij het opstellen van een plan om dit doel stapsgewijs samen te bereiken.

EEN OVERVLOED AAN INFORMATIE

Wat moet je nu geloven?

Op het internet, sociale media en in je omgeving heeft iedereen een mening over voeding en spreken al deze ‘experts’ elkaar constant tegen. Dit maakt het lastig om te onderscheiden welke informatie echt betrouwbaar is. Wie moet je nu geloven en waar moet je starten?

Bij ons krijg je geen advies om bepaalde voedingsmiddelen volledig te vermijden, tenzij je last hebt van intoleranties of allergieën.

We helpen je om feiten van fictie te onderscheiden en ondersteunen je bij het maken van weloverwogen voedingskeuzes.

Personal Training in de Kaput Fit HQ

WAT ZEGGEN ONZE ATLETEN

Over onze personal training

5.0 Uit 65+ reviews

PROEFLES PERSONAL TRAINING

LATEN WE KENNISMAKEN

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefles en een kopje koffie, zodat je zelf kunt ervaren of we de juiste fit voor jou zijn.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op.

Personal Training Kaput Fit