Kracht- & conditietraining

Heb je nog nooit een sportschool van binnen gezien, of kom je er al jaren en wil je jouw fitheid naar een hoger niveau tillen? Het maakt niet uit op welk niveau je begint, want het trainingsprogramma wordt volledig op jou afgestemd, zodat iedereen op zijn eigen niveau traint

Small Group Training in de Kaput Fit HQ

Personal training

Een trainingsprogramma op maat

Kaput Fit cirkel

Specifieke krachttraining

Heb je altijd al een Chin-Up of Push-Up willen doen? Of wil je je spieren verder ontwikkelen, maar zie je door de bomen het bos niet meer door alle mogelijke oefeningen? Wij maken een trainingsprogramma dat precies bij jou past en leren je de juiste technieken aan.

Kaput Fit cirkel

Powerliften

Wil je de techniek van de 'grote drie' – Squat, Bench Press en Deadlift – verbeteren? Dan ben je hier aan het juiste adres. We beschikken over een Powerlifting-coach, een recreatief powerlifting-team en organiseren elk jaar een Powerlifting Mock Meet. Zo tillen jouw vaardigheden naar een hoger niveau.

Kaput Fit cirkel

BOKSTRAINING

Tijdens één-op-één bokstraining werk je samen met je coach aan je bokstechniek. Het is de perfecte manier om op een leuke en uitdagende manier aan je conditie te werken, terwijl je tegelijkertijd lekker stoom kunt afblazen

Kaput Fit cirkel

Versterk je Core

Door gerichte core training kun je de stabiliteit en kracht van je rompspieren verbeteren. Dit zorgt voor een beter belastbaar lichaam en kan helpen dagelijkse klachten te verminderen. Bovendien draagt het bij aan het verbeteren van je sportprestaties, zowel binnen als buiten de sportschool.

Kaput Fit cirkel

Zwangerschap

Krachttraining tijdens je zwangerschap heeft een bewezen positieve invloed op je bevalling en herstel tijdens je kraamperiode. Dankzij onze ervaring kunnen we je per trimester helpen met de bijkomende uitdagingen en passen we het programma aan waar nodig.

HET BELANG

VAN DE JUISTE TRAININGSTECHNIEK

Om progressie te blijven boeken en het risico op blessures te minimaliseren, is het belangrijk om de oefeningen technisch goed uit te voeren. Daarom besteden we in de beginfase veel tijd aan het aanleren van de juiste beweging.

We leren je ook welke spieren je gebruikt bij elke oefening en hoe je je ademhaling juist moet inzetten.

Dead Bug Personal Training in de Kaput Fit HQ

Veranderd jouw doelstelling

Dan veranderen wij mee

Een trainingsprogramma dat niet langer bij jou past, zal nooit meer de gewenste resultaten opleveren. Daarom is jouw trainingsprogramma altijd dynamisch. Wanneer je doelstelling verandert, passen wij het trainingsschema aan.

Ben je geblesseerd geraakt of heb je nog een blessure? Samen met jou en de fysiotherapeut stellen we een plan op om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer op volle kracht kunt trainen.

Unilateral Kettlebell Press in de Kaput Fit HQ

WAT ZEGGEN ONZE ATLETEN

Over onze personal Training

5.0 Uit 65+ reviews

PROEFLES PERSONAL TRAINING

LATEN WE KENNISMAKEN

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefles en een kopje koffie, zodat je zelf kunt ervaren of we de juiste fit voor jou zijn.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op.

Personal Training Kaput Fit