Kracht- & conditietraining

Het maakt niet uit op welk niveau je begint, het trainingsprogramma stemmen we precies af op jou.

Small Group Training in de Kaput Fit HQ

Onze Aanpak

1

Doelstelling

Zodra je helder hebt waar je naartoe wilt en waarom je dat wilt. Gaan we met een duidelijk doel en plan samen aan de slag om dit te bereiken.

2

Progressie

Naarmate je fitter wordt, is het belangrijk om je lichaam steeds iets uit te blijven dagen. Dit principe staat bekend als 'progressieve overload'. Op deze manier kom je steeds dichter bij je doel.

3

Evaluatie

We zorgen ervoor dat je niet alleen je doelen bereikt, maar ook plezier blijft beleven aan het proces. We houden in de gaten hoe het met je gaat en bespreken regelmatig samen je voortgang. Indien nodig passen we het programma aan.

START HET TRAININGSPROGRAMMA

Op Jouw Niveau

Om vooruitgang te blijven boeken, het risico op blessures te minimaliseren en met steeds meer vertrouwen te trainen, is het belangrijk om de oefeningen correct uit te voeren. Daarom besteden we in de beginfase veel tijd aan het aanleren van de juiste trainings technieken en bouwen we vanuit deze sterke basis geleidelijk door.

Om je voortgang bij te houden, maken we gebruik van een digitaal trainingslogboek dat je overal kunt raadplegen. Zo blijf je gemotiveerd om door te gaan!

Dead Bug Personal Training in de Kaput Fit HQ

Een trainingsprogramma op maat

Kaput Fit cirkel

Sterker en Gespierder

Heb je altijd al een Chin-Up of Push-Up willen doen? Of wil je wat meer spiermassa opbouwen, maar ben je overweldigd door de keuze van oefeningen? Wij helpen je graag met een persoonlijk trainingsprogramma en leren je de juiste technieken aan.

Kaput Fit cirkel

Beter in Powerliften

Wil je de techniek van de “grote drie” - Squat, Bench Press en Deadlift - verbeteren? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben zelfs een recreatief powerlifting-team, de Powahrangers, en organiseren elke zes maanden een Powerlifting Mockmeet.

Kaput Fit cirkel

BOKSTRAINING

Tijdens onze één-op-één bokstraining kun je samen met je coach werken aan je bokstechniek. Dit is de perfecte manier om op een leuke en uitdagende manier aan je conditie te werken en even stoom af te blazen!

Kaput Fit cirkel

Versterk je Core

Door gerichte core training kun je de stabiliteit en kracht van je buik-, rug- en heupspieren verbeteren. Dit zorgt voor een beter belastbaar lichaam en kan helpen bij dagelijkse klachten Daarbij draagt bij aan het verbeteren van je sportprestaties, zowel binnen als buiten de sportschool.

Veranderd jouw doelstelling

Dan veranderen wij mee

Want een trainingsprogramma dat niet langer bij jou past, zal nooit de gewenste resultaten opleveren.

Ben je geblesseerd (geraakt)? Dan zullen na jouw goedkeuring overleggen met de fysiotherapeut. Samen met de fysiotherapeut stellen we een plan op om te zorgen dat je zo snel mogelijk weer op volle kracht kunt trainen.

Unilateral Kettlebell Press in de Kaput Fit HQ

WAT ZEGGEN ONZE ATLETEN

Over onze personal Training

5.0 Uit 55+ reviews

PROEFLES PERSONAL TRAINING

LATEN WE KENNISMAKEN

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefles en een kopje koffie, zodat je zelf kunt ervaren of we de juiste fit voor jou zijn.

Tijdens deze kennismaking vertellen we je meer over onze aanpak en wat Kaput Fit specifiek voor jou kan betekenen. Bovendien krijg je meteen een eerste indruk van ons team en onze trainingsfaciliteiten.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op.

Personal Training Kaput Fit