Gewoonte verandering

Je gewoontes bepalen wie je bent en wordt. Het zijn de kleine dagelijkse veranderingen die je consequent blijft uitvoeren, die uiteindelijk leiden tot de gewenste resultaten.

Personal Training in de Kaput Fit HQ

Onze aanpak

1

Bewustzijn

Het begrijpen van je huidige gewoontes en de redenen erachter is een belangrijke eerste stap. Dit helpt je bewustzijn te vergroten en gericht te werken aan het bereiken van je doelen.

2

Prioriteit

Om gewoontes op lange termijn te veranderen moet je prioriteiten stellen. Begin met een gewoonte die je als eerste wilt aanpakken die relatief weinig inspanning vereist om te veranderen. Hierdoor zul je snel de eerste resultaten zien en gemotiveerd blijven om door te gaan.

3

Omgeving

De plek waar we vaak zijn en de mensen waarmee we omgaan, hebben een grote invloed op ons gedrag. Het is daarom verstandig om je leefomgeving zo in te richten dat deze je helpt om je goede gewoontes te ondersteunen en jezelf met mensen te omringen die je steunen en aanmoedigen.

MEER DAN PERSONAL TRAINING

Samen naar een fitter leven

Tijdens het traject brengen we samen met jou in kaart welke gewoontes nodig zijn om jouw doelen te bereiken en op de lange termijn te behouden.

Bij ons staat het genieten van het leven voorop, terwijl je tegelijkertijd resultaten behaalt. We geloven dat fitness een aanvulling op je leven moet zijn, niet de overheersende factor.

Boks Personal Training Charlot Dorland

Tim en charlot

NIEUWE GEWOONTES VOOR DE LANGE TERMIJN

Kaput Fit cirkel

Vastlopen in afval pogingen

Afvallen is geen eenvoudig proces is. Het gaat verder dan slechts het volgen van een dieet met een calorietekort. Het draait om het veranderen van je levensstijl, omgeving en gedrag. Dit vergt geduld en een weloverwogen aanpak. Tijdens dit proces kun je momenten ervaren waarbij het lijkt alsof je niet verder komt.

Kaput Fit cirkel

Terugval in oude gewoontes

Het is volkomen normaal dat jaren van opgebouwde gewoontes niet zomaar verdwijnen. Een terugval kan gebeuren en het is belangrijk om te begrijpen dat dit geen reden tot ontmoediging hoeft te zijn. In plaats daarvan is het goed om te reflecteren waarom het gebeurde en vervolgens je plan weer op te pakken.

Kaput Fit cirkel

Een volle agenda

Wanneer je te veel of te grote doelen hebt, loop je het risico dat je de balans verliest en het gevoel krijgt dat je constant achter de feiten aanloopt. Dit kan leiden tot vermoeidheid, een gebrek aan focus en uiteindelijk tot het opgeven van je doelen. Het is daarom belangrijk om je prioriteiten goed te stellen.

Kaput Fit cirkel

Sociale Druk

Het kan moeilijk zijn om verleidingen te weerstaan en om te gaan met mensen die gewend zijn aan een andere levensstijl of een andere versie van jou. Het is belangrijk om je 'waarom' goed voor ogen te houden en steun te zoeken bij mensen die begrijpen wat je wilt bereiken. Leer om vaker 'nee' te zeggen tegen zaken die niet bijdragen aan jouw doelen.

Je staat er nooit alleen voor

Fit Community

Samen met een toegewijde coach en een gezellige groep mede-Kaputters, wordt het behalen van jouw doelen niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker!

Als lid van KaputFit kun je deelnemen aan de Kaput Fit-Specials. Waarbij we toffe (sportieve) activiteiten ondernemen of op unieke locaties in Nederland trainen.

Kaput Fit Special in Noordwijk

WAT ZEGGEN ONZE ATLETEN

Over onze personal Training

5.0 Uit 55+ reviews

PROEFLES PERSONAL TRAINING

LATEN WE KENNISMAKEN

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefles en een kopje koffie, zodat je zelf kunt ervaren of we de juiste fit voor jou zijn.

Tijdens deze kennismaking vertellen we je meer over onze aanpak en wat Kaput Fit specifiek voor jou kan betekenen. Bovendien krijg je meteen een eerste indruk van ons team en onze trainingsfaciliteiten.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op.

Personal Training Kaput Fit