Gewoonte verandering

Je dagelijkse gewoontes bepalen niet alleen wie je nu bent, maar ook wie je in de toekomst kunt zijn. Wanneer je consequent kleine veranderingen doorvoert, bereik je uiteindelijk de resultaten die je wilt.

Personal Training in de Kaput Fit HQ

Herken jij jezelf hierin?

Wij kunnen je helpen

Kaput Fit cirkel

Vastlopen in afval pogingen

Het is frustrerend als afvallen niet lukt, zelfs na het proberen van verschillende diëten en sporten. Het is belangrijk te beseffen dat afvallen meer is dan alleen een calorietekort; het gaat om het veranderen van je levensstijl, omgeving en gedrag. Dit vereist geduld en een doordachte aanpak om de oorzaak van het probleem te identificeren.

Kaput Fit cirkel

Terugval in oude gewoontes

Het is heel normaal dat jaren van opgebouwde gewoontes niet zomaar verdwijnen. Een terugval kan gebeuren, maar het is belangrijk om te begrijpen dat dit geen reden tot ontmoediging moet zijn. In plaats daarvan is het goed om te bekijken waarom het gebeurde en vervolgens je plan weer op te pakken.

Kaput Fit cirkel

Een volle agenda

Wanneer je te veel of te grote doelen stelt, loop je het risico de balans te verliezen en het gevoel te krijgen dat je constant achter de feiten aanloopt. Dit kan leiden tot vermoeidheid, een gebrek aan focus, en uiteindelijk tot het opgeven van je doelen. Het is daarom belangrijk om je prioriteiten goed te stellen. Bedenk dat je, voor alles wat je wilt toevoegen, altijd iets anders moet opgeven.

Kaput Fit cirkel

Sociale Druk

Het kan lastig zijn om verleidingen te weerstaan en om te gaan met mensen die een eerdere versie van jou gewend zijn. Tijdens zulke momenten is het belangrijk om je 'waarom' helder voor ogen te hebben. Zoek wat vaker steun bij mensen die je doelen begrijpen en leer om vaker ‘nee’ te zeggen tegen dingen die niet bijdragen aan wat je wilt bereiken.

MEER DAN PERSONAL TRAINING

NIEUWE GEWOONTES VOOR DE LANGE TERMIJN

We kijken samen met jou welke gewoontes je helpen je doelen te halen en hoe je die kunt blijven vasthouden. Bij ons draait het om plezier in het leven, terwijl je toch mooie resultaten boekt. Fitness moet je leven beter maken, niet overnemen.

Boks Personal Training Charlot Dorland

Je staat er nooit alleen voor

Fit Community

Met je coach en een gezellige groep andere Kaputters wordt het halen van je doelen niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker!

Als Kaputter ben je onderdeel van een groep die elkaar steunt, zowel in de gym als daarbuiten.

Kaput Fit Special in Noordwijk

WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

Over onze personal Training

5.0 Uit 65+ reviews

PROEFLES PERSONAL TRAINING

LATEN WE KENNISMAKEN

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefles en een kopje koffie, zodat je zelf kunt ervaren of we de juiste fit voor jou zijn.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op.

Personal Training Kaput Fit