FAQ

Op deze pagina staat een lijst met antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

BOOTCAMP

Ongeacht je leeftijd (min. 18 jaar) of fitheid kun je meedoen met onze trainingen. Indien nodig, bijvoorbeeld omdat je in verwachting bent, past de trainer het programma voor je aan.

Wanneer je een medisch probleem hebt, is het raadzaam om eerst even contact met ons op te nemen.

We sporten in de buitenlucht, dus buitensportschoenen met voldoende profiel zijn aan te raden. Neem verder een bidon met water mee en trek kleding aan waarin jij comfortabel sport. Houd wel rekening met het weer. Bij schommelende weersomstandigheden kun je beter meerdere lagen kleding aantrekken.

Met een actief abonnement kun je je voor elke buitentraining aanmelden.

Je kunt je telefoon, sleutels, portemonnee en andere waardevolle spullen kwijt in de bakfiets of in de rugzak van de Kaput trainer.

Risico op diefstal is zeer klein, maar neem voor de zekerheid zo min mogelijk waardevolle spullen mee.

Voor Kaput Fit, Fight Fit en C&C training hanteren we een minimum van vijf deelnemers.

Omdat bij de KTB030 maximaal zes deelnemers kunnen meedoen, hanteren we een minimum van twee Kaputters.

Voor de trainingen in de avond kun je je tot zes uur voor aanvang van de training kosteloos afmelden. Dit geldt niet voor de ochtendtraining, daar hanteren we een afmeldtijd van twaalf uur.

De trainingen gaan altijd door, behalve wanneer het onverantwoord is om te trainen, bijvoorbeeld door fikse onweer of als er sprake is van gladheid.

Als wij een training annuleren, word je door middel van een bericht in onze Kaput Fit WhatsApp groep op de hoogte gebracht.

Wanneer je een abonnement hebt, zijn de Kaput Specials gratis voor je.

Dat is vervelend, maar geen nood, onze trainers zijn gecertificeerde Personal Trainers en zijn dusdanig kundig dat je bijna met elke blessure door kan trainen. Door te blijven trainen op de juiste intensiteit en met de juiste oefeningen, versnelt dit alleen maar het herstelproces.

Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op.

Dat kan zeker! Trainen tijdens je zwangerschap zal jou alleen maar ten goede komen.

Wel moet je er rekening mee houden dat naarmate de zwangerschap vordert er bepaalde oefeningen minder handig zijn. Overleg dit daarom altijd even met ons. Wij helpen je hier graag bij.

BOOTCAMP ABONNEMENTEN

Na de eerste betaling via iDeal wordt jouw abonnement elke vier weken via automatische incasso afgeschreven.

Na het overmaken van de eerste betaling ga je ermee akkoord dat je gedurende twaalf weken een overeenkomst sluit. Na deze twaalf weken is je abonnement per gehele periode opzegbaar.

Eén periode bestaat uit vier weken. De periodes lopen gelijk met de weken van het jaar. De eerste vier weken van het jaar is de eerste periode. De twee periode loopt van week vijf tot en met acht. Et cetera.

Credits zijn één extra periode geldig. Dus acht weken.

Je kunt je abonnement per periode up- of downgraden, hoe vaak je wilt. Laat het ons wel minimaal één week voor de start van de nieuwe periode weten.

Wanneer je dit wilt, stuur je een bericht via de berichten functie in de app. Binnen 48 uur krijg je een reactie terug.

Je kunt jouw abonnement voor minimaal één volledige periode pauzeren. 

De periodes lopen gelijk met de weken van het jaar. De eerste vier weken van het jaar is de eerste periode. De twee periode loopt van week vijf tot en met acht. Et cetera.

Wanneer je jouw abonnement wilt pauzeren, stuur dan een bericht via de berichten functie in de app. Binnen 48 uur krijg je een reactie terug.

Laat het ons wel minimaal één week voor de start van de nieuwe periode weten. We pauzeren niet met terugwerkende kracht of in een lopende periode.

Tijdens de pauze kun je jouw abonnement dan ook niet gebruiken.

Na de initiële opstartperiode van drie periodes, hanteren wij een opzegtermijn van één volledige periode. Dat betekent dat je altijd nog voor één volledige periode betaald.

 

Wanneer je abonnement wilt beëindigen, stuur je een bericht via de berichten functie in de app. Binnen 48 uur nemen wij contact met je op.

PERSONAL TRAINING

Wij hebben onze eigen Private Gym op de Niasstraat. Deze is exclusief beschikbaar voor onze Personal Training cliënten. In overleg zijn er nog andere opties mogelijk.

Tijdens je traject mag je onbeperkt zelfstandig komen trainen.

Daarnaast krijg je 30% korting op onze Bootcamp of Small Group Training

Tijdens het eerste gesprek vertellen we je meer over onze visie, werkwijze en over hoe het traject er ongeveer uit gaat zien om jouw doelstellingen te bereiken. We bespreken wat we van jou verwachten tijdens deze samenwerking en als we beiden akkoord zijn, plannen we daarna een vervolgafspraak in.

Het kennismakingsgesprek of een proef Personal Training is gratis en geheel vrijblijvend. Hier kan je aanmelden.

Een sessie duurt 30 of 60 minuten en kan gebruikt worden voor training of coaching.

Bij al onze Personal Training diensten krijg je begeleiding op het gebied van voeding, maar ook op leefstijlfactoren als je dat wilt. 

Bij de Buddy Up abonementen gebeurd dit via mail en daarnaast kun je als je dat wilt, één keer per maand een (digitale) afspraak van 30 minuten inplannen.

Zeker. Stuur ons een bericht en we plannen snel een sessie in.

Dat kan met de Duo Training. Je hebt niet hetzelfde trainingsdoel nodig om elkaar uit te dagen of te steunen. Jullie personal trainer begeleidt jullie gezamenlijk tijdens de trainingen, maar stelt een individueel plan voor jullie allebei op. Voor de Duo Training geldt een korting van 30% per persoon ten opzichte van de reguliere 

Dat ligt geheel aan de ernst van de complicatie. Wij werken samen met meerdere fysiotherapeuten. In overleg met jou, maken we samen met de fysio een plan van aanpak om er voor te zorgen dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt.

Wekelijks hebben een groot aanbod aan Bootcamp en Small Group Trainingen. Daarnaast organiseren we ook (bedrijfs)trainingen of eenmalige evenementen op maat. Voor meer informatie is het handig om contact met ons op te nemen.

PERSONAL TRAINING TARIEVEN

Wij geven 1 op 1 en 1 op 3 training, dit laatste is een vorm van personal training waarbij je je trainer deelt met twee vaste mede sporters.

Bij ons kun je kiezen uit een 30 of 60 minuten Personal Training. Een 30 minuten training is uitermate geschikt als je met een kleiner budget (frequenter) toch professionele persoonlijke begeleiding wilt. De Buddy Up is alleen in 60 minuten.

Per periode van vier weken krijg je een aantal credits die jij in samenspraak met jouw coach kunt inzetten hoe je wilt. De credits blijven twee periodes geldig.

Je begint met een opstartfase van twaalf weken, daarna kun je jouw abonnement aanpassen. Upgraden kan altijd

Laat het ons wel minimaal één week voor de start van de nieuwe periode weten.

Eén periode bestaat uit vier weken. De periodes lopen gelijk met de weken van het jaar. De eerste vier weken van het jaar is de eerste periode. De twee periode loopt van week vijf tot en met acht. Et cetera.

Wij hanteren een afmeldtijd van 24 uur. Meld je je binnen die tijd af, dan kost het je een credit, tenzij het om overmacht gaat.

Mocht jouw beschikbaarheid ineens veranderen en krijg je de afspraak met jouw coach niet op een ander moment gepland? Dan kun je bij één van onze andere Personal Trainers terecht. Via de app bekijk je de beschikbaarheid van de andere trainers en kun je heel gemakkelijk de afspraak verzetten. Zo hoef je nooit een training te missen!

Voor de Buddy Up geldt dat je een gemiste training kan inhalen op een andere Buddy Up uur wanneer daar een plekje vrij is. 

Je kunt bij één van onze andere Personal Trainers terecht of je kan jouw abonnement pauzeren. 

Ben je door een vakantie afwezig of om een andere reden tijdelijk niet beschikbaar? Dan kun je jouw PT-abonnement met een frequentie van 2x per week voor minimaal één week pauzeren.

Bij een abonnement van één keer per week is de pauze minimaal twee weken. Je kan de credits die je dan opspaart  inzetten in de weken ervoor of erna.

Een Buddy Up abonnement kan niet worden gepauzeerd, tenzij het gaat om bijzondere omstandigheden.

De credits van een PT en een Buddy Up abonnement zijn drie periodes inzetbaar, dus twaalf weken geldig. 

De 10 sessies strippenkaart is 20 weken geldig en de 20 sessies is 40 weken geldig. 

Ja, die mogelijkheid is er. Neemt contact met ons op als je een betalingsregeling wilt treffen.

Personal Training wordt over het algemeen niet vergoed. In sommige gevallen is er wel mogelijkheid tot vergoeding, dit kun je nagaan bij jouw zorgverzekeraar.

Na de initiële opstartperiode van drie periodes (twaalf weken), hanteren wij een opzegtermijn van één volledige periode. Dat betekent dat je altijd nog voor één volledige periode betaald.

Wanneer je jouw abonnement wilt beëindigen, stuur dan een bericht via de berichten functie in de app. Binnen 48 uur krijg je een reactie terug.

Kaput Fit Barbell

GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG GEVONDEN?