“Ik vond het erg leuk dat ik zo persoonlijk benaderd werd. Toen de ergste spierpijn over was, ben ik dan ook gelijk lid geworden.”

THIJS

BOotcamp

Met het lekker weer in de zomer van 2017 was ik opzoek naar een sportieve activiteit in groepsverband. Een teamsport viel af omdat ik voor mijn werk lange tijd van huis ben, gevolgd door een periode thuis, en dan dus m’n team zou moeten verlaten.

Samen met een goede vriend, Ivar, ben ik toen op bootcamp bij Kaput uitgekomen. Na een eerste, slopende, proefles zat ik een week met spierpijn op de bank. Even later volgde er een mailtje van trainer Olaf met de vraag hoe de les bevallen was. Ik vond het erg leuk dat ik zo persoonlijk benaderd werd. Toen de ergste spierpijn over was, ben ik dan ook gelijk lid geworden.

De kleinschaligheid en persoonlijkheid is sterk bij Kaput. Na enkele weken trainen heb je de meeste leden wel een keer gezien. Je leert de namen snel kennen, omdat iedereen persoonlijk aangesproken wordt met aandachtspunten tijdens een oefening. Die persoonlijkheid is ook een heel goede motivatie om iedere training weer alles te geven.

Nu bijna 2 jaar later heb ik aan verschillende specials mee kunnen doen die regelmatig georganiseerd worden. Het top punt was toch wel om in december 2017 te trainen op een besneeuwde open vlakte in het bos. Kaput gaat namelijk door wat voor weer het ook is!

Ook nu kan ik helaas niet mee trainen i.v.m. mijn werk, maar train ik door met de reeds geleerde TRX oefeningen, maar ik kijk er al weer naar uit om deze zomer weer lekker in het park te kunnen trainen!

Kaput Fit Barbell

starten met bootcamp?

Plan vrijblijvend een gratis proef training in.