Personal Training Utrecht - Kaput Fit

SMALL GROUP TRAINING UTRECHT

Onze Small Group Training Utrecht worden exclusief gegeven in onze private gym in Lombok. 
Maar, bij lekker weer wordt de Kettlebell training op zaterdag buiten gegeven vlakbij voor de gym.

De tarieven voor de Small Group Training Utrecht kun je hier vinden, want met een actief groepstraining abonnement kun je zowel met onze Small Group Training Utrecht meedoen, als met onze Bootcamp.

Bekijk ons rooster en geef je vandaag op voor een vrijblijvende proefles!

KTB
030

KRACHT

60%

CONDITIONEEL

40%

MATERIAAL

Kettlebells & parallettes

De Kettlebell training duurt ‘maar’ 30 minuten, maar vergis je niet: de intensiteit ligt een stukje hoger dan bij de reguliere trainingen. Om de training toegankelijk te maken voor iedereen, werken we met niveaus: beginners en gevorderden.

Ben je nieuw bij Kaput of nog onbekend met de Kettlebell training? Dan start je bij de beginners.We leren je rustig de basics aan en coachen jou tijdens de training intensiever.

Al vaker met onze Kettlebell training meegedaan? Dan kan je trainen bij de gevorderde groep. Na de uitleg start je direct en train je non-stop. Minder praten, meer actie, extra Kaput gaan!

Fight
fit030

KRACHT

40%

CONDITIONEEL

60%

MATERIAAL

Bands & TRX

FIT030 is een training van 30 minuten voor maximaal 6 deelnemers waarbij we gebruik maken van kleine materialen en ons eigen lichaamsgewicht.

Het is een dynamische training, want we maken ook verplaatsingen door het park! We passen hierbij progressie of regressie toe, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen.

Fight
fit030

KRACHT

25%

CONDITIONEEL

75%

MATERIAAL

Bokshandschoenen, trapkussen & springtouwen

De ideale training om je conditie te verbeteren!

De trainingen bestaan uit rondes van een aantal minuten waarin je de verschillende trap- en stoottechnieken oefent. Het aanleren van techniek wisselen we af met diverse kracht- en conditionele oefeningen of rondes.

Hoewel een Kaputter tegen een stootje kan, sparren we niet tijdens de training. Heb je nog geen ervaring met kickboksen? Geen probleem, de stoot- en traptechnieken leren we je stap voor stap aan.

Wij nemen al het materiaal mee; jij een flinke dosis motivatie om te knallen!

Kaput Fit Barbell

START VANDAAG!

Bekijk ons rooster en plan gelijk een vrijblijvende proef training in!