“Ik heb mijzelf weer teruggevonden. De blije en zelfverzekerde Senur. Dit is wat mij iedere week weer motiveert wanneer ik mij bij Kaput aanmeld. Ik houd meer van mijn lichaam dan voorheen.”

SENUR

BOotcamp

Mijn verhaal begint in augustus 2019, toen ik op vakantie was. Ik was vijf maanden daarvoor moeder geworden. Ik was ontzettend blij met mijn gezinnetje. Een gelukkige moeder met een gezonde baby en een lieve vriend.

Vorig jaar zijn wij als gezin in augustus twee weken op vakantie naar Tenerife geweest, samen met met mijn zus en haar gezin. De eerste dag was regenachtig, ik droeg een jeans en een t-shirt. De volgende dag was THE BIG day. Een dag dat ik me opeens heel anders voelde, vol van emotie, onzekerheid en verdriet. Ik herkende mijzelf hier niet in.

Een flashback naar ‘de echte Senur’: normaal heb ik controle over mijn emoties, ben ik vol zelfvertrouwen en zeker op vakantie geniet ik ontzettend. Zelfs op Schiphol loop ik dansend en lachend tussen de mensen door, met in één hand een croissant en in de andere hand een drankje.

Terug in het hotel. Wij zijn in de ochtend naar het zwembad geweest. We hadden het plan om heel de dag te zonnen en te zwemmen. Ik heb mijn bikini aan en voor ik naar beneden loop, zie ik iemand in de spiegel met een buik die over haar bikinibroekje valt en benen vol cellulites. Ik zie mezelf. Sinds ik moeder ben geworden, heb ik geen tijd gehad om goed naar mezelf te kijken. Ik schrok van mezelf.

Ik had nergens meer zin in, voelde me verdrietig en onzeker. Iedere dag heb ik dit gesprek over mijn gevoelens gehad met mijn zus en met mijn vriend. Aan de ene kant vond ik het jammer dat ik mij zo voelde. Ik wist alles over moeder worden en dat het heel bijzonder en mooi is dat je lichaam zo’n prestatie levert, en dat je moet genieten van het feit dat jij en je baby gezond zijn.  Aan de andere kant had ik mijn nieuwe lichaam wat ik simpelweg niet kon accepteren.

Door mijn verdriet heb ik weinig kunnen genieten van zowel mijn vakantie als van de lieve mensen om mij heen. Het enige wat mij nog enigszins opvrolijkte was dat mijn vriend mij beloofde dat wij samen een goede trainer zouden gaan zoeken. Iemand die mij zowel in training als in voeding kan steunen.

Op 12 september had ik mijn eerste afspraak met Olaf. Het bleek een nuttig gesprek, hij kon voor mij betekenen wat ik van hem verwachtte. Hij heeft meteen een eetschema opgesteld en mij aan Kaput Fit Community gekoppeld. Ik begon heel gericht aan mijn schema en twee keer per week ‘Kaputten’.

Ik zal het moment waarop ik mijn taille-, navel- en heupomvang moest meten en naar Olaf moest sturen, nooit vergeten. Dit was al na twee weken. Ik was duidelijk een paar centimeter smaller geworden, ongelofelijk. Per dag kreeg ik steeds meer energie van dit geweldige resultaat.

Ik houd van pittige oefeningen, een betrokken trainer, vriendelijke sfeer en tegelijkertijd professionele begeleiding. Hier voldoet Koen en het Kaput team volledig aan.

Binnen drie maanden ben ik zes kilo afgevallen en is mijn zachte ‘gelatine’ buik harder geworden. Maar nog veel belangrijker: IK HEB MIJZELF WEER TERUGGEVONDEN. De blije en zelfverzekerde Senur. Dit is wat mij iedere week weer motiveert wanneer ik mij bij Kaput aanmeld. Ik houd meer van mijn lichaam dan voorheen. Happy wife, happy life!

Ps: Naast goede trainingen geven, is Koen ook dol op Ajax, dus trainingen met hem zijn dubbel zo leuk 😁

Kaput Fit Barbell

starten met bootcamp?

Plan vrijblijvend een gratis proef training in.