“Het voelt als teameffort als ik resultaten behaal. En het eerste resultaat was dat ik binnen enkele weken al meer energie had en mij veel fitter voelde.”

Rosanne

Personal Training

Sporten deed ik al zo’n 3 tot 4 keer per week. Toch voelde ik mij niet fit en had ik al een tijdje weinig energie. Soms voelde ik me zelfs te moe om te gaan sporten. Ook wilde ik weleens wat meer doelgericht gaan trainen. Tijd voor een andere aanpak!

Doordat ik al een paar jaar train bij Kaput Fit, was ik al bekend met Reset en met Koen als trainer. Allereerst bespraken we mijn doel: een duurzame, gezonde en fitte leefstijl creëren die past bij mij. Met Koen namen we de elementen door die daarbij van belang zijn: naast training ook voeding, slaap en stress. Door met al deze elementen aan de slag te gaan, wilde ik mij fysiek en mentaal volledig fit gaan voelen.

Het trainen in de sportschool was even wennen, toch wel anders dan Kaput en de andere sporten die ik deed. Maar het gaf een lekker gevoel om snel in kracht op te bouwen en steeds zwaardere gewichten te gebruiken! Koen is een heel volledige en fijne personal trainer. Hij geeft tips over slaap, eiwitinname en uit eten gaan, en wil altijd meedenken als ik een vraag heb. Hij motiveert mij om het maximale uit mijn trainingen te halen.

‘Push jezelf!’ hoor ik hem vaak zeggen, en dat is precies wat ik dan doe. Hij ziet direct wanneer een herhaling de laatste is voor technisch falen, maar ook als er écht nog wel eentje in zit. Of als er een alternatieve oefening nodig is bij een blessure. Het voelt dan ook echt als teameffort als ik resultaten behaal. En het eerste resultaat was dat ik binnen enkele weken al meer energie had en mij veel fitter voelde.

Koen is bovendien echt ‘personal’ door zijn betrokkenheid, niet alleen bij het behalen van mijn doelen, maar ook door de persoonlijke gesprekken en de prietpraat tijdens de trainingsuren. Zijn toewijding in combinatie met een relaxte houding maken hem een toptrainer. Dat hij soms het aantal herhalingen verkeerd telt neem ik dan ook maar voor lief. Wie weet maken die per ongeluk reps teveel uiteindelijk wel het verschil 😉

ANDERE ERVARINGEN

Kaput Fit Barbell

Interesse in Personal Training?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een proef training