“Met bewondering keek ik naar de anderen hoe zij normaal leken te functioneren na afloop van de training. Dat wilde ik vaker meemaken.”

Rosanne

BOotcamp

Work hard, play hard! Dat vind ik volledig van toepassing op Kaput. Ik weet nog goed dat ik voor het allereerst Kaput ging, in maart 2016. Wat vond ik het heftig! Met bewondering keek ik naar de anderen hoe zij normaal leken te functioneren na afloop van de training. Dat wilde ik vaker meemaken.

Want ook: wat een lekker training, een mooie groep sportievelingen en motiverende, professionele trainer. En wat een voldaan gevoel heb ik altijd na een training! Ik heb nog nooit spijt gehad dat ik wél naar een training ben gegaan. Met Kaput is mijn mix compleet, naast trainen in de sportschool, mountainbiken en zo nu en dan yin yoga.

Ik ga nog altijd Kaput tijdens een training, inmiddels met een veel betere conditie en meer kracht. Daardoor verleg ik steeds mijn grenzen en kan ik de training intensiever maken, zodat ik altijd voldoende uitdaging vind.

De trainer zorgt er overigens ook voor dat je het maximale uit een training haalt én dat je de techniek goed uitvoert. Naast Kaput gaan tijdens training is er ook ruimte is voor fun en gezelligheid. Dat laatste vind ik echt uniek. Zo ook de Kaput Specials, waarbij we buiten de trainingen om regelmatig iets sportiefs of leuks doen en dit afsluiten met een etentje. Ik blijf graag Kaput gaan!

Kaput Fit Barbell

starten met bootcamp?

Plan vrijblijvend een gratis proef training in.