“Wat Kaput zo leuk maakt? We trainen serieus, maar er is altijd ruimte voor een grapje en gezelligheid. De trainers zijn zeer betrokken en dagen je altijd uit nog even een extra burpee te doen of een zwaardere Kettlebell te pakken.”

Pien

BOotcamp

Ongeveer twee en een halfjaar geleden deed ik een proefles bij Kaput. Ik sportte bij The Bootcamp Club, maar vond de groepen te groot en was op zoek naar een training met meer persoonlijke aandacht. Een training waar een Squat ook echt een Squat is en niet maar een beetje inzakken.

Tijdens de proefles ging ik meteen Kaput: in februari, in de regen en de kou, met materiaal. De spierpijn die volgde was des te meer bevredigend. Ik nam meteen een abonnement en inmiddels kan ik wel zeggen dat ik Kaput fit ben.

Wat Kaput zo leuk maakt? We trainen serieus, maar er is altijd ruimte voor een grapje en gezelligheid. De trainers zijn zeer betrokken en dagen je altijd uit nog even een extra burpee te doen of een zwaardere kettlebell te pakken. Op donderdagen kunnen we kickboksen, wat ik een hele fijne uitlaatklep vind voor drukte in het dagelijkse leven. Door lekker los te gaan op het trapkussen maak ik echt even mijn hoofd leeg. 

Laat ik vooral de uitjes ook niet vergeten. We gaan al een paar jaar elke zomer naar Noordwijk voor een beach workout en bbq, we zijn gaan mountainbiken en lasergamen, en geregeld zoeken we een uitdagende locaties op voor een training, zoals een besneeuwde vlakte in het bos.

Sinds anderhalf jaar vul ik het buitensporten aan met personal training. De combinatie van kracht- en conditietraining is heel prettig. Ik ben van plan nog jaren de blijven trainen bij Kaput, zodat ik weer een volgend jubileum-shirtje verdien!

Kaput Fit Barbell

starten met bootcamp?

Plan vrijblijvend een gratis proef training in.