“Naast de inhoud van de trainingen kan ik oprecht zeggen dat je gewoon in een club ‘leuke mensen’ terecht komt. Toffe trainers en een hechte groep leden waardoor je je al snel thuis voelt.”

PETER

BOotcamp

Na mijn herstel van een langdurige blessure wilde ik heel graag weer op een hoog niveau trainen. Sporten heb ik altijd graag gedaan; in het dagelijks leven voel ik mij dan beter en heb ik een betere focus en concentratie. Mijn voorkeur ging uit naar trainingen in groepsverband om meer uit een workout te kunnen halen.

Ondanks een redelijke discipline, vind ik het lastig om het uiterste van mijzelf te vragen in de sportschool. Vanwege de angst voor nieuwe blessures was een juiste begeleiding voor mij essentieel, waarop mijn fysiotherapeut Kaput aanraadde.

Vooral in het begin vond ik een Kaput training erg intensief; het vraagt veel van jezelf, zeker als je er een tijdje ‘uit’ bent geweest. Toch wist ik al heel vlot dat dit voor mij de manier was om weer op niveau te komen. Ik heb Kaput dan ook snel onderdeel van mijn week gemaakt.

De intensiteit, uitleg en afwisseling van iedere training vond ik erg prettig. De kleine groepen zorgde daarnaast voor genoeg persoonlijke aandacht (corrigeren van de houding bijvoorbeeld). De vooruitgang kwam snel; per week voelde ik mij sterker, fitter en energieker worden.

Naast de inhoud van de trainingen kan ik oprecht zeggen dat je gewoon in een club ‘leuke mensen’ terecht komt. Toffe trainers en een hechte groep leden waardoor je je al snel thuis voelt. Af en toe worden er ook uitjes georganiseerd.

Na 3,5 jaar trainen bij Kaput ben ik verhuisd en kan ik helaas niet meer meedoen. Toch gebruik ik dagelijks nog de opgedane kennis bij Kaput; in de juiste mindset, workouts en voeding. Als je op zoek bent naar uitdagende trainingen, met voldoende persoonlijke begeleiding in een toffe club mensen, kan ik je Kaput dan ook zeker aanraden.

Kaput Fit Barbell

starten met bootcamp?

Plan vrijblijvend een gratis proef training in.