Personal Training in Utrecht

Onze aanpak

We weten dat iedereen een andere benadering nodig heeft en dat echte verandering tijd kost. Geen quick-fix, maar een investering voor een blijvende verandering, fysiek en mentaal.

Barbell Back Squat Personal Training Kaput Fit

Personal Trainer Utrecht

Hoe gaan we je helpen?

Jouw Personal Trainer Utrecht

Betrokken en Motiverend

We zijn niet gericht op hypes of de laatste trends, maar bieden professionele training en wetenschappelijk onderbouwde coaching op het gebied van voeding en gedragsverandering.

Maar trainen kan en moet leuk zijn, en dat proberen we elke dag weer in onze trainingen mee te nemen.

Want als je iets leuk vindt, houd je het namelijk veel langer vol, en dat zie je ook terug in onze leden-retentie en reviews.

Personal Training in de Kaput Fit HQ

Personal Training

In 4 stappen starten

1

Vrijblijvend aanmelden

Geïnteresseerd in onze Personal Training? Meld je dan aan voor een kosteloze proefles of neem contact met ons op als je vragen hebt.

2

Afspraak inplannen

Zodra je het formulier hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur contact met je op om een afspraak op locatie in te plannen.

3

Proefles personal training

Je start met een oriënterend gesprek waarin we je wensen en doelen bespreken en meer vertellen over onze aanpak. Vervolgens testen we je krachtniveau en analyseren we je bewegingspatroon. De sessie wordt afgesloten met een korte training, zodat we beide een compleet beeld krijgen. Na afloop is er voldoende tijd voor eventuele vragen.

4

Gelijk van start?!

We plannen direct een vervolgafspraak met je in. Sturen je een e-mail met aanvullende informatie en een digitaal intakeformulier. Bij de volgende afspraak staat het jouw trainingsprogramma voor je klaar en nemen we de tijd om alles rustig aan je uit te leggen.

Train alleen of samen

Lidmaatschappen op maat

Bereik jouw fitnessdoelen met onze 1-op-1 Personal Training of train in een kleine groep van maximaal drie deelnemers met onze PT Buddy-Up.

Tijdens de PT Buddy-Up train je een uur lang onder begeleiding van een Personal Trainer, samen met drie andere sporters op een vast tijdstip. Je volgt je eigen persoonlijke trainingsprogramma op jouw eigen tempo.

Bovendien kun je maandelijks een (digitale) coachingafspraak van dertig minuten inplannen voor hulp met voeding.

Russian Twist Personal Training in de Kaput Fit HQ

WAT ZEGGEN ONZE ATLETEN

Over onze personal Training

5.0 Uit 55+ reviews

Proefles Personal Training

Laten we Kennis maken

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefles en een kopje koffie, zodat je zelf kunt ervaren of we de juiste fit voor jou zijn.

Tijdens deze kennismaking vertellen we je meer over onze aanpak en wat Kaput Fit specifiek voor jou kan betekenen. Bovendien krijg je meteen een eerste indruk van ons team en onze trainingsfaciliteiten.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op.

Personal Training Kaput Fit