Personal Training in Utrecht

Onze aanpak

We weten dat iedereen een andere benadering nodig heeft en dat verandering op de lange termijn tijd kost. Daarom staan een persoonlijke aanpak en samenwerking altijd centraal bij ons.

Barbell Back Squat Personal Training Kaput Fit

Personal Trainer Utrecht

Hoe gaan we je helpen?

Jouw Personal Trainer in Utrecht

Betrokken en Motiverend

We gaan niet mee met de laatste hypes of trends, maar richten ons op professionele training en wetenschappelijk onderbouwde coaching op het gebied van voeding en gedragsverandering.

Bovendien moet trainen leuk zijn, want plezier in trainen speelt een grote rol bij het behalen van jouw resultaten. Daarom stellen we een trainingsprogramma op dat aansluit bij jouw doelen én behoeften.

Lees hieronder in onze reviews hoe anderen onze aanpak ervaren

Personal Training in de Kaput Fit HQ

Personal Training op twee manieren

Lidmaatschappen op maat

Na de proefles bepaal je zelf op welke manier je van start wilt. Dit kan met onze één-op-één Personal Training of in een kleine groep van maximaal vier deelnemers met onze PT Buddy-Up.

Lees hier over onze PT Buddy-Up.

Wil je later veranderen van lidmaatschap? Geen probleem! Zo kun je je lidmaatschap altijd laten matchen met jouw voorkeuren.

Kaput Fit HQ

Personal Training

In vier stappen starten

1

Geïnteresseerd in onze Personal Training

Meld je dan aan voor een kosteloze proefles of neem contact met ons op als je vragen hebt.

2

Afspraak inplannen

Zodra je het formulier hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

3

Proefles personal training

Je begint met een oriënterend gesprek waarin we je meer vertellen over onze aanpak. Daarna testen we je krachtniveau en bekijken we hoe je beweegt. We sluiten af met een korte training, zodat we allebei een compleet beeld krijgen. Na afloop bespreken we onze bevindingen en beantwoorden we al je vragen.

4

Van start?!

We plannen een vervolgafspraak met je in en sturen je een e-mail met aanvullende informatie en een digitaal intakeformulier. Bij de volgende afspraak staat jouw trainingsprogramma voor je klaar en nemen we de tijd om alles rustig aan je uit te leggen.

WAT ZEGGEN ONZE LEDEN

Over onze Personal Training

5.0 Uit 65+ reviews

Proefles Personal Training

Laten we Kennis maken

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende proefles en een kopje koffie, zodat je zelf kunt ervaren of we de juiste fit voor jou zijn.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons een WhatsApp-bericht te sturen of neem contact met ons op.

Personal Training Kaput Fit