JOUW
PERSONAL TRAINER
IN UTRECHT

Lukt het je maar niet om af te vallen of het gewicht eraf te houden? Wil je nu eindelijk echt fit en sterker worden, maar door het gigantische aanbod van informatie weet je niet waar je moet beginnen?

Deze keer wil je het gelijk goed doen en je besluit om te starten met een persoonlijke trainer, maar voor kies je nu?

Het aanbod van Personal Training in Utrecht is groot. Het lijkt alsof er overal dezelfde service wordt aangeboden en je van iedere Personal Trainer dezelfde kennis en kunde kunt verwachten. Helaas is dat niet het geval.

Wij hebben een artikel geschreven dat je kunt gebruiken om te checken of je te maken hebt met een professional of iemand die hobbymatig werkt aan jouw gezondheid

WAT HOUDT PERSONAL TRAINING BIJ KAPUT FIT In?

Wij zijn niet gevoelig voor hypes of de laatste hippe trends. De informatie die wij jou geven is wetenschappelijk onderbouwd en afgestemd op jouw leven.

Je krijgt een doelgericht en op maat gemaakt plan. Geen quick-fix met een groot jojo-effect, maar werken aan gezonde gewoontes voor de langere termijn.

Onze begeleiding is professioneel en jouw progressie wordt nauwkeurig bijgehouden in je eigen digitale trainingslog.

Omdat we het belangrijk vinden dat wij voor elkaar de juiste match zijn, kun je eerst gratis een proef Personal Training inplannen

Zo kun je geheel vrijblijvend kennismaken met één van de Kaput Fit coaches.

Wij willen met de kleinst mogelijke veranderingen een zo groots mogelijk resultaat creëren, zodat jij dagelijks meer energie hebt en beter in je vel komt te zitten, zowel fysiek als mentaal!

Dit is onze visie op een Kaput fitte leefstijl.

ONS DOEL

Kaput Fit Barbell

INTERRESSE IN PERSONAL TRAINING?

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, neem dan contact met ons op of plan direct een proef Personal Training in.