Het zijn de kleine dagelijkse veranderingen die consistent over een lange periode worden uitgevoerd, die voor blijvende resultaten zorgen. Kennis en kunde waar je na je traject nog veel aan zult hebben.

GEWOONTES MAKEN WIE JE BENT

meer dan een personal trainer

Tijdens het traject focussen we op het aanleren van goede gewoontes die bijdragen aan jouw doelen. Hoe je gestructureerd je fysieke en sportieve doelen kunt bereiken, maar nog belangrijker: kunt behouden voor de lange termijn.

Genieten van het leven en toch resultaten behalen. Dat is wat fitness moet zijn. Een aanvulling op je leven. Niet je leven beheersen, vinden wij.

We geven je makkelijke en praktische tips en tools om bijvoorbeeld zonder schuldgevoel uiteten te gaan of te voorkomen dat je bij terugkomst van vakantie je progressie volledig hebt gesaboteerd.

Het leven is dynamisch en tegenslag kennen we allemaal. Wij luisteren naar je en steunen je extra op de momenten dat je het nodig hebt. Moet het plan worden omgegooid omdat jouw leven verandert? Samen kijken we naar de beste oplossing.

herken jij jezelf in het volgende?

  • Al jaren ben je bezig om gewicht te verliezen, maar na elke afvalpoging ben je zwaarder dan toen je begon.
  • Elke maandag begin je vol goede moed, maar aan het eind van de week zijn al je goede voornemens als sneeuw voor de zon verdwenen.
  • Je wilt graag een gezonde levensstijl realiseren, maar krijgt het niet gecombineerd met je volle agenda.

Samen met een gecommitteerde coach waar je verantwoording aan aflegt, een duidelijk plan en een leuke groep gelijkgestemden worden jouw doelen behalen niet alleen een stuk makkelijker, maar ook leuker! 

Wanneer je bij ons start krijg je een uitgebreid e-book en  brengen we je in contact met onze community.

Eens per maand organiseren we een samenkomst en als lid van #TeamKaputFit ben je welkom om op een laagdrempelige manier je mede-Kaputters te ontmoeten. Tijdens deze samenkomst ondernemen we toffe (sportieve) activiteiten, gaan we een hapje eten of staan we met z’n allen hard te trainen op een unieke locatie in Nederland.

KAPUT FIT COMMUNITY

Lees meer over onze aanpak met betrekking tot

TRAINING

VOEDING

Kaput Fit Barbell

STARTEN MET EEN FITTERE LEEFSTIJL?

Lees meer over onze visie over een Kaput Fitte leefstijl of vraag direct een vrijblijvende proef Personal Training of kennismakingsgesprek aan.