Rosanne Snijders

“Het voelt als teameffort als ik resultaten behaal. En het eerste resultaat was dat ik binnen enkele weken al meer energie had en mij veel fitter voelde.” Rosanne Personal Training Sporten deed ik al zo’n 3 tot 4 keer per week. Toch voelde ik mij niet fit en had ik al een tijdje weinig energie. […]

Ruud

“Ik omschrijf Olaf grappend wel eens als een fitness-nazi, maar hij doet alles met passie en enthousiasme en vanuit het perspectief van het bereiken van mijn doelstellingen en hij zet me ook weer op het juiste pad als ik me niet hield aan mijn schema en mijn doelstellingen.” RUUD Personal Training Ik sportte al een […]

Annemarie

“Olaf heeft me laten zien en ervaren dat krachttraining juist voor vrouwen heel effectief kan zijn.” ANNEMARIE Personal Training Klassiek verhaal: drukke (onregelmatige) baan, jonge kinderen, weinig tijd. Ik naderde de 40 en was niet tevreden over de ‘staat’ van mijn lijf, wilde mijn conditie verbeteren om beter bestand te zijn tegen de onregelmatigheid, tijdsverschillen […]

Erna

“Het doel dat ik mezelf had gesteld, tien kg afvallen, een halve kilo per week, bereikte ik vrij snel. Maar, er kwam zoveel meer bij kijken.” ERNA Personal Training Ik startte met personal training bij Olaf omdat ik me niet fit voelde, te zwaar was en niet lekker in mijn vel zat. Het doel dat […]

Ingrid

“Ik ben ontzettend blij ‘s ochtends zonder pijn op te staan en meteen vooruit te kunnen, dat is jaren niet geweest.” INGRID Personal Training Omdat ik behoorlijke rugpijn had ben ik opzoek gegaan naar persoonlijke sportbegeleiding, uiteindelijk ben ik bij Reset terecht gekomen. Mijn doel was om van mijn lage rugpijn af te komen waarmee […]

Marc

“Vond ik eerst twee keer per week trainen al een opgave, nu ga ik met plezier vier keer per week. Ik had niet verwacht dat ik met mijn leeftijd (59) deze resultaten nog kon behalen.” MARC Personal Training Ik heb al heel veel jaren getraind bij de Workout. Begin dit jaar merkte ik dat ik […]

Jeroen

“Trainen met Olaf is echt een feestje. Hij heeft een gezonde dosis humor en zelfspot. Zonder hem was ik nooit op dit niveau gekomen.” Jeroen Personal Training Voordat ik begon met personal training bij Reset sportte ik al een aantal jaren vier keer per week in de sportschool. Maar, trainen onder begeleiding van Olaf was […]

Marjolein

“Ik begon bij Kaput Fit met krachttraining als iets naast hardlopen, maar door de persoonlijke begeleiding ben ik het steeds leuker gaan vinden en heb ik zelfs meegedaan aan een powerlifting wedstrijd.” MARJOLEIN Personal Training In 2018 trainde ik voor mijn eerste marathon in New York. Ik wilde naast het hardlopen ook starten met krachttraining, […]

Sanne

“Naarmate de trainingen vorderde, kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf en mijn kunnen. Ook durfde ik steeds meer op Olaf te vertrouwen en zijn manier van coachen.” SANNE Personal Training Na een lange tijd rond te hebben gelopen met rugklachten en de daarbij horende onzekerheden rondom het sporten, ben ik via mijn fysiotherapeut bij […]

Ilona

“Tot verbazing van mijn vriend en vriendinnen hield ik het sporten dit keer wel vol en begon ik er zowaar plezier in te krijgen.” ILona Personal Training De laatste jaren zijn er langzaam wat kilootjes bij gekomen en schiet het sporten er te vaak bij in. Na een goed intake-gesprek, waarin duidelijk werd besproken wat […]