PERSONAL TRAINER
UTRECHT

Door het gigantische aanbod van informatie online weet je misschien niet waar je moet beginnen als je wilt starten met Personal Training. Daarbij is  het aanbod van Personal Trainers in Utrecht erg groot. 

Het lijkt alsof er overal dezelfde service wordt aangeboden en je van iedere Personal Trainer dezelfde kennis en kunde kunt verwachten. Voor wie kies je nu?

Omdat we het belangrijk vinden dat wij voor elkaar de juiste match zijn, kun je eerst vrijblijvend een proef Personal Training met één van de trainers van Kaput Fit inplannen.

Ben je klaar om weer fit en energierijk door het leven te gaan?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

GEEN quick-fix met een groot jojo-effect

Wij zijn niet gevoelig voor hypes of de laatste hippe trends, maar werken samen met jou, aan de goede gewoontes die jou fittere levensstijl helpen vast te houden voor de langere termijn.

Kaput Fit Personal Training Utrecht

ZO WORD JIJ OOK KAPUT FIT
IN UTRECHT

Opstarten is het lastigst, daarom helpen wij jou stap voor stap op weg en zorgen we er samen voor dat jij de juiste momentum blijft behouden.

Je krijgt een op maat gemaakt plan en samen met jouw Personal Trainer train je op jouw eigen tempo en niveau in een ontspannen energierijke sfeer in onze private gym in Utrecht.

We helpen je met je voeding en geven je makkelijke praktische tips om dit te laten inpassen in jouw drukke (gezins)leven.

Geen drill instructeur die naast je staat te schreeuwen, maar wel soms dat duwtje in de rug wanneer je dat net nodig hebt.

Samen gaan we voor een zo groots mogelijk resultaat met de kleinst mogelijke veranderingen. Zodat jij, dagelijks meer energie hebt en beter in je vel komt te zitten, zowel fysiek als mentaal!

JOUW PERSONAL TRAINER IN UTRECHT

Het leven is dynamisch en kan soms flink hectisch zijn, zeker met een druk gezinsleven en/of een veeleisende baan. Daarom zorgen wij ervoor dat de stap naar een fitter leven zo laagdrempelig mogelijk is.

Je traint op een ‘vast’ moment, maar mocht dat tijdstip niet uitkomen, dan kan jij via onze app gemakkelijk eenmoment uitkiezen dat wel past in jouw agenda. 

Je bent gekoppeld aan een van onze vaste Personal Trainers, maar mocht diegene bijvoorbeeld op vakantie zijn of om een andere reden afwezig zijn, dan kan jouw training worden overgenomen door een andere trainer.

Daarnaast kan je één per week zelfstandig komen trainen in onze private gym op een moment dat jou het beste uitkomt.

De Weg naar EEN FITTER EN GEZONDER LEVEN

Hoe komt het toch met alle informatie die nu te vinden is, dat mensen steeds zwaarder worden, en diegene die wel succesvol zijn afgevallen, komen vaak net zoveel gewicht weer aan of soms zelfs nog meer.

Om vet te verliezen en dit blijven eraf te houden, heb je een basis kennis over voeding nodig en moet je werken aan de juiste gewoontes.

Daarom vertellen wij jou niet alleen wat je moet doen, maar leggen we je ook uit waarom dat zo is, zodat jij de kennis en kunde krijgt om dit na verloop van tijd zelfstandig vast te houden

Weet jij bijvoorbeeld…

  • de voordelen van eiwit wanneer je wilt afvallen?
  • wat de energiebalans is en waarom dit zo belangrijk?
  • waarom je lichaamsgewicht altijd zo fluctueert?
  • hoeveel calorieën je dagelijks ongeveer nodig hebt?
 

Kom langs en we vertellen je er graag alles over.

Personal Trainer Utrecht - intake Kaput Fit
Kaput Fit Barbell

KICKSTART JOUW FITTERE LEEFSTIJL!

Vraag vandaag een vrijblijvend proef Personal Training aan met één van onze Personal Trainer of neem contact met ons op.

Personal Trainer Utrecht