Veelgestelde vragen

Op deze pagina staat een lijst met antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Personal Training

Kan ik ook met Personal Training starten als ik al heel lang niet heb gesport?

Het is waar we goed in zijn en waar je we je zeker bij kunnen helpen. We starten rustig en opbouwen gaandeweg op.

Wat houdt een proefles Personal Training in?

We laten je onze faciliteit zien en stellen je voor aan het team. We beginnen met een oriënterend gesprek om jouw doelen te bespreken en om meer inzicht te geven in onze aanpak. Vervolgens bekijken we jouw bewegingspatroon en wordt je krachtniveau getest. We sluiten af  met een korte trainingssessie. Op deze manier krijgen wij beiden een compleet beeld en kunnen we je het beste adviseren.

Wat zijn de kosten van een kennismakingsgesprek of proefles?

Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Geven jullie ook voedingsadvies?

Zeker. Om jouw doelstellingen te bereiken, is het belangrijk om naar je voedingspatroon te kijken. Meer informatie over onze aanpak vind je hier hier.

Wat als mijn trainer ziek of op vakantie is?

Indien je trainer niet beschikbaar is, zullen we samen met jou bekijken welke andere trainer jouw trainingssessie(s) kan overnemen. Je kunt ook je credit(s) bewaren voor een ander moment.

Kan ik ook vrij trainen naast mijn Personal Training afspraken?

Met elk Personal Training lidmaatschap mag je zo vaak en zo lang trainen als je wilt trainen. Je hebt ook de mogelijkheid om voor of na je Personal Training sessie zelfstandig (door) te trainen.

Hoe kan ik contact houden met mijn personal trainer tussen de sessies door?

Je kunt contact houden met je personal trainer via onze app, e-mail of WhatsApp.

Wat gebeurt er als ik geblesseerd raak?

De aanpak hangt af van de ernst van de blessure. We werken samen met verschillende fysiotherapeuten en in overleg met jou stellen we samen met de fysiotherapeut een herstelplan op. Zo zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer hersteld

Kan ik ook samen met een vriend trainen?

Dat kan met onze PT Buddy-Up training. Hiervoor hoeven jullie niet dezelfde trainingsdoelen te hebben, want we stellen individuele trainingsplannen op.

SMALL GROUP TRAINING

Zijn de training ook geschikt voor beginners?

Ongeacht je fitheid of ervaring kun je meedoen met al onze trainingen.

Wat trek ik aan en neem ik mee naar de training?

Voor de buitentraining raden we aan om buiten sportschoenen met een goed profiel te dragen. Vergeet niet om je aan te passen aan de weersomstandigheden. Bij wisselende weersomstandigheden is het verstandig om meerdere lagen kleding te dragen. Als je traint in het Kaput Fit HQ, vragen we je om schone binnensportschoenen mee te nemen.

Vergeet niet om een bidon met water mee te nemen.

Waar kan ik mijn waardevolle spullen bewaren?

We raden aan om zo min mogelijk waardevolle spullen mee te nemen naar de training. Als je een training in de HQ volgt kun je je spullen opbergen in een kluisje in de sportschool

Is er een minimum aantal deelnemers per training?

Voor groepstrainingen met 12 deelnemers hanteren we een minimum van vijf Kaputters en bij de Small Group Trainingen is dat twee.

Tot wanneer kan ik me kosteloos afmelden voor een training?

Voor de avondtrainingen kun je je tot zes uur voor aanvang van de training kosteloos afmelden. Let op dat dit niet geldt voor de ochtendtrainingen en alle Small Group Trainingen, waarvoor een afmelding uiterlijk twaalf uur voor aanvang vereist is.

Gaat de training altijd door?

De buitentrainingen gaan doorgaans altijd door. Tenzij de veiligheid in het geding is, zoals bij hevig onweer of ijzel.

Hoe word ik op de hoogte gebracht als een training wordt geannuleerd?

Wanneer wij een training annuleren, sturen we een bericht in de Kaput Fit WhatsApp-groep.

Ik ben geblesseerd geraakt, wat nu?

Vervelend, maar onze trainers zijn bekwaam in het aanbieden van alternatieve oefeningen of het aanpassen van de training om het geblesseerde gebied te ontzien. Door tijdelijk aangepast door te blijven trainen, kun je je momentum behouden en het herstelproces versnellen.

Als je dat wilt, kunnen we na jou goedkeuring samenwerken met jouw fysiotherapeut om een gezamenlijk plan op te stellen.

Kan ik bij jullie trainen als ik zwanger ben?

Dat kan. Trainen tijdens je zwangerschap heeft een positief effect op het verloop van je zwangerschap en op je bevalling.

In het eerste trimester kan je in bijna alle gevallen gewoon doortrainen, daarna is het handig om in overleg met de trainer wat oefeningen aan te passen.

Geven jullie ook  aan (besloten) groepen?

Dit is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.