OLAF
VAN WIJK

Eigenaar | Personal & Group Trainer 

Specialisaties

Naast het geven van Personal Training en groepstrainingen is Olaf ook de eigenaar van Kaput Fit. Hij is een gedreven trainer, die zelf ook regelmatig traint met een duidelijke focus. Zo heeft hij zich voor december 2018 gecommitteerd aan een fitness fotoshoot en heeft hij meerdere keren meegedaan met een powerlifting mock meet.

Zijn vakkennis onderhoudt hij actief door middel van het lezen van artikelen en onderzoeken, en het luisteren naar audioboeken en podcasts.

Hij heeft een gestructureerde en professionele aanpak en weet zijn cliënten tijdens het traject blijvend te motiveren. Door zijn kritische blik en grote betrokkenheid weet Olaf samen met zijn cliënten voor hun de best mogelijke resultaten te bereiken.

Olaf houdt van lekker en verantwoord eten en is vaak in de keuken te vinden. De kennis over een gebalanceerd voedingspatroon voor een sterk en gezond lichaam draagt hij graag over op zijn cliënten. Vet verliezen en toch lekker én veel eten, Olaf vertelt je hoe dit kan. Hij is ook de bedenker van alle recepten op de website #ChefO

Wanneer het zonnetje schijnt en er een moment vrij is, rijdt Olaf op zijn trouwe zwarte ros, zijn zwarte Harley, steekt hij de BBQ aan of geniet hij van het zonnetje met vrienden of een goed boek.