ABONNEMENTEN

Voordat je Kaput Fit wordt

Kaput Fit word je niet zomaar. Je eerste stap is om een proefles te volgen. Heb je dat al gedaan? Dan is het tijd om een intake in te plannen met één van de Kaput trainers. Tijdens deze intake wordt er samen met jou een plan opgesteld en wordt er met je meegedacht welk abonnement het beste past bij jou.

Twijfel je nog omdat je een blessure hebt of voel je je nog verre van Kaput Fit? Geen probleem, iedereen kan trainen bij Kaput en wij denken graag met je mee om je zo snel mogelijk Kaput Fit te krijgen.

BASIC TRAINING

40
  • 4 credits per periode

DOUBLE THE FUN

50
  • 8 credits per periode

UNSTOPPABLE

60
  • 16 credits per periode

ALL YOU CAN KAPUT

65
  • 20 credits per periode

We werken met een initiële opstartperiode van twaalf weken. Na deze periode is je abonnement per vier weken opzegbaar.

Als Kaputter krijg je 25% korting op een Personal Training consult van Reset Health & Performance.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Na vier weken vervallen je credits.

Je kunt je abonnement per kalendermaand pauzeren voor minimaal één periode.

Off course my horse! Met elk type abonnement kun je met elke training meedoen.

Betalingen worden geïncasseerd via een automatische incasso rond de 25ste dag van de maand. Alleen de eerste betaling gaat via iDeal.

Je kunt je abonnement per periode aanpassen wanneer en hoe vaak je wilt. Laat het ons wel minimaal twee weken van te voren weten.

Dat is vervelend… maar geen nood, onze trainers zijn gecertificeerde personal trainers en zijn dusdanig kundig dat je bijna met elke blessure door kan trainen. Door te blijven trainen op de juiste intensiteit en met de juiste oefeningen versnelt dit alleen maar het herstelproces. Twijfel je? Neem dan gerust even contact met ons op.

Dat kan zeker! Trainen tijdens je zwangerschap zal je alleen maar ten goede komen, Kaput Fit Mommy To Be!
Wel moet je er rekening mee houden dat naarmate de zwangerschap vordert er bepaalde oefeningen minder handig zijn. Overleg dit daarom altijd even met ons. Wij helpen je hier graag bij.

Wij hanteren een opzegtermijn van één volledige periode á vier weken.

Wanneer je een actief Kaput abonnement hebt zijn de Kaput Specials gratis voor je.

Per training hanteren we een minimum van 5 deelnemers.

De trainingen gaan altijd door, behalve wanneer het onverantwoord is om te trainen, bijvoorbeeld door fikse onweer.

Je kunt je tot zes uur voor aanvang van de training kosteloos afmelden. Dit geldt niet voor de Kaput training van zaterdagochtend 09.30; afmelden voor deze training kan tot vrijdag 21.00.

Ongeacht je leeftijd of fitheid kan je altijd meedoen met een Kaput Fit training, de trainer past het programma op jou aan mocht het nodig zijn.

We sporten in de buitenlucht, dus buitensportschoenen met voldoende profiel zijn aan te raden. Neem verder een flesje of bidon met water mee en trek kleding aan waarin jij comfortabel sport. Houd rekening met het weer, bij schommelende weersomstandigheden kun je beter meerdere lagen kleding aantrekken.

Als wij een training annuleren, word je hiervan via de Kaput WhatsApp groep en via een push bericht via de app op de hoogte gebracht. Zorg er dus voor dat wij altijd de juiste contactgegevens van je hebben en de push meldingen aanstaan.

Je kunt je telefoon, sleutels en portemonnee kwijt in de bakfiets of in de rugzak van één van onze Kaput trainers. Risico dat er wat wordt gestolen is minimaal, maar neem voor de zekerheid zo min mogelijk waardevolle spullen mee.

Op de hoogte blijven van Kaput?

Geef je dan op voor de Kaput leuke nieuwsbrief.