“Ik begon bij Kaput Fit met krachttraining als iets naast hardlopen, maar door de persoonlijke begeleiding ben ik het steeds leuker gaan vinden en heb ik zelfs meegedaan aan een powerlifting wedstrijd.”

MARJOLEIN

Personal Training

In 2018 trainde ik voor mijn eerste marathon in New York. Ik wilde naast het hardlopen ook starten met krachttraining, maar ik had geen idee hoe. Het was meer ’moeten’ dan dat ik dacht krachttraining leuk te vinden. Online kwam ik bij Kaput terecht.

Olaf wist mij voor krachttraining te motiveren door de trainingen aan mijn persoonlijke wensen aan te passen. Er is ruimte voor eigen inbreng, hij denkt mee bij problemen en je kan hem buiten de trainingen altijd bereiken bij vragen.

Hoewel krachttraining een ‘solosport’ is, heeft Olaf met zijn team bij Kaput Fit een gezellige groep gecreëerd. Zo zijn er meetings en uitjes, waardoor het extra leuk is als je elkaar in de sportschool tegenkomt.

Ik heb inmiddels mijn eerste marathon, en ook mijn tweede, zonder problemen uitgelopen en op de weg er naartoe ook veel geleerd over mijn voeding, slaapcyclus en herstel.

Ik begon bij Kaput Fit met krachttraining als iets naast hardlopen, maar door de persoonlijke begeleiding ben ik het steeds leuker gaan vinden en heb ik zelfs meegedaan aan een powerlifting wedstrijd.

ANDERE ERVARINGEN

Kaput Fit Barbell

Interesse in Personal Training?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een proef training