“Vond ik eerst twee keer per week trainen al een opgave, nu ga ik met plezier vier keer per week. Ik had niet verwacht dat ik met mijn leeftijd (59) deze resultaten nog kon behalen.”

MARC

Personal Training

Ik heb al heel veel jaren getraind bij de Workout. Begin dit jaar merkte ik dat ik al enige tijd op de automatische piloot aan het trainen was. Ook vond ik het steeds meer een opgave om naar de sportschool te gaan, dan dat ik er energie uit kreeg zoals vroeger. Daarnaast zag ik tot mijn schrik dat ik langzamerhand een buikje begon te krijgen.

Ik had het punt bereikt dat ik er of helemaal mee wilde stoppen of dat er drastisch iets moest veranderen. Ik heb voor het laatste gekozen. Ik wilde van mijn beginnend buikje af, mijn lijf beter in shape krijgen en weer het plezier in sporten terugkrijgen.

Na vijf maanden ben ik ruim 6 kilo kwijt geraakt, is mijn vetpercentage is in die tijd afgenomen van 24,5% naar 17% en mijn spiermassa is duidelijk toegenomen. Vond ik eerst twee keer per week trainen al een opgave, nu ga ik met plezier vier keer per week. Ik had niet verwacht dat ik met mijn leeftijd (59) deze resultaten nog kon behalen.

Voor mij was al snel duidelijk dat ik uit mezelf onvoldoende motivatie en kennis zou kunnen halen om het roer om te gooien. Daar had ik professionele hulp bij nodig en die heb ik dus gevonden bij Olaf.

Olaf neemt zijn werk zeer serieus. Hij legt duidelijk uit waarom hij bepaalde oefeningen wil doen of wat voor voedingspatroon je zou moeten volgen. Hierdoor werd het voor mij ook makkelijker om ze uit te voeren of te volgen. Mijn vragen werden altijd uitvoerig beantwoord en ik heb veel gehad aan de vele tips die hij mij gegeven heeft.

Ik ben af en toe nog verbaasd met welke gewichten ik nu in de weer ben. Nooit gedacht dat ik een dergelijk niveau zou kunnen halen. Dat was natuurlijk wel zeer motiverend. Maar dat was niet gelukt zonder de serieuze en motiverende houding van Olaf tijdens de trainingen. En daarbij was hij flexibel genoeg om uiteindelijk een oefening waar ik een bloedhekel aan had te vervangen door een goed en prettig alternatief.

ANDERE ERVARINGEN

Kaput Fit Barbell

Interesse in Personal Training?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een proef training