Het belangrijkste vind ik dat ik sinds ik train bij Reset met ontzettend veel zin en energie naar de sportschool ga. Dankzij heldere doelen en kleine of grotere uitdagingen die Olaf op mijn programma zet, is trainen zo veel leuker.

Lenneke

Personal Training

Voordat ik bij Kaput ging sporten, volgde ik elders een online fitness-programma. Daar had ik kennisgemaakt met krachttraining en wat voedingsbasics geleerd, maar op den duur nam mijn kracht niet toe en de informatie was voor mij niet onderbouwd genoeg. Ik wilde een stapje verder en zag de coaches van Kaput knallen met hun cliënten in de sportschool. Dat leek me wel wat!

‘Gewoon, sterker worden’, zei ik schouderophalend tegen mijn coach Olaf toen hij me naar mijn doelstellingen vroeg tijdens onze eerste afspraak. Daar, op dat moment begon de training al. Samen maakten we mijn doelstelling concreet, zodat Olaf me ook écht kon helpen met mijn doelen. Dus: zwaarder tillen bij mijn Squat, Deadlift en Bench Press, plus Chin-Ups doen met extra gewicht. Daarnaast wilde ik mijn techniek verbeteren.

Nu, ruim een jaar na mijn eerste personal training, is het gewicht van mijn Squat bijna verdubbeld, kan ik meerdere Chin-Ups met een flinke schijf aan een riem om mijn middel en is mijn techniek zoveel beter. Van grote verbeterpunten naar details: Olaf is kritisch en toegewijd, en schaaft net zo lang bij totdat we allebei tevreden zijn.

Ik vind het fijn dat een coach met me meedenkt. Of ik me nu afvraag hoe ik mijn slaap kan verbeteren of de stand van mijn knieën wel goed is bij mijn deadlift of hoe ik een week met vijf etentjes slim én gezellig aanpak; Olaf heeft een onderbouwd antwoord of daagt me uit zelf tot een antwoord te komen.

De oefeningen waar ik moeite mee heb, bewaar ik tot de dag waarop ik met mijn coach train (1 keer per week) en op de andere dagen train ik zelf met het schema dat hij voor me heeft klaargezet.

Het belangrijkste vind ik dat ik sinds ik train bij Reset met ontzettend veel zin en energie naar de sportschool ga. Dankzij heldere doelen en kleine of grotere uitdagingen die Olaf op mijn programma zet, is trainen zo veel leuker.

In oktober hebben we met zeven Resetters meegedaan aan een powerliftmeet. Voor mij de eerste keer. Ik was benieuwd welke gewichten ik kon tillen en hoe de sfeer op zo’n dag zou zijn. Dat was zo ontzettend leuk! Ik heb twee PR’s neergezet en genoten van de explosieve energie die er die dag hing en al het gejoel waarmee we elkaar aanmoedigden. Dat heeft me weer extra energie gegeven om na te denken over nieuwe doelen. Ik ben benieuwd wat dit jaar me gaat brengen!

ANDERE ERVARINGEN

Kaput Fit Barbell

Interesse in Personal Training?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een proef training