“De lessen zijn afwisselend en uitdagend waardoor ik iedere keer weer met een voldaan gevoel en vaak ook rood hoofd naar huis ga. Er wordt goed op de techniek gelet door de trainers en ze geven altijd voldoende opties om het zwaarder of lichter te maken.”

LAURA

BOotcamp

Na heel wat jaren allerlei verschillende lessen op de sportschool te hebben gevolgd, was ik opzoek naar iets nieuws dat bij voorkeur buiten was. Zodoende kwam ik bij Kaput.

Al bij de eerste les viel mij op een fijne en sociale groep het is. Waar in de sportschool zelfs na maanden dezelfde les te hebben gevolgd het contact veelal niet verder ging dan een korte begroeting over en weer, stelden bij Kaput mensen zich direct zelf voor en en werd je als vanzelf opgenomen in de groep. Het is altijd gezellig bij Kaput en ook de diverse uitjes en specials die door het jaar heen door Olaf worden georganiseerd, dragen daar zeker aan bij. 

De lessen zijn afwisselend en uitdagend waardoor ik iedere keer weer met een voldaan gevoel en vaak ook rood hoofd naar huis ga. Er wordt goed op de techniek gelet door de trainers en ze geven altijd voldoende opties om het zwaarder of lichter te maken.

Hierdoor kan ik op mijn eigen niveau trainen en mij zelf steeds blijven uitdagen. Extra leuk vind ik dat we sinds begin dit jaar een thema van de maand hebben, waarbij we gedurende die maand extra aandacht besteden aan een bepaalde oefening/spiergroep. Dit helpt mij om de techniek onder de knie te krijgen en motiveert omdat ik duidelijke vooruitgang gedurende de maand merk. 

Op maandag is er in plaats van een reguliere Kaput met kettlebells, TRX-en en andere materialen, kickbocks training. Hoewel ik in het begin dacht dat dit niks voor mij zou zijn, blijkt het juist een hele leuke afwisseling. Heel iets anders, lekker conditioneel en een goede uitlaatklep voor eventuele kleine frustraties. 

Ik merk dat ik door te kaputten een goede conditie heb en veel energieker gedurende de week ben dan als ik niet sport. Voorlopig blijf ik dus met veel plezier sporten bij Kaput. 

Kaput Fit Barbell

starten met bootcamp?

Plan vrijblijvend een gratis proef training in.