HET MAAKT NIET UIT OP WELK NIVEAU JE BEGINT

Het trainingsprogramma stemmen we precies af op jouw doelstellingen, niveau, belastbaarheid en persoonlijke voorkeuren.

START MET DE BASIS

Om op de lange termijn progressie te boeken, is het belangrijk om de oefeningen technisch goed uit te voeren. We starten het traject daarom met een uitgebreide intake, waarin we bekijken hoe je beweegt en wat je niveau is.

Aan de hand daarvan maken we een trainingsprogramma op maat en gaan we stapsgewijs jouw techniek verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat je sterker wordt en blessures uitblijven.

Jouw progressie houden we bij in een uitgebreid digitaal persoonlijk trainingslog die jij 24/7 kunt raadplegen. Zo zie je wekelijks jouw resultaten en dát motiveert.

PERSONAL TRAINING OP maat

SPIERMASSA VERGROTEN

Lukt het je niet om gespierder te worden? Wil je grotere bilspieren, maar weet je niet welke van de 100+ verschillende oefeningen nou echt effectief zijn? Door middel van een uitgebreide intake stellen wij een persoonlijk trainingsprogramma op dat werkt.

STERKER WORDEN

Wil je graag je eerste Chin- of Push-Up kunnen? Ben je op zoek naar een Personal Trainer die je techniek verbetert in de “grote drie”: Squat, Bench Press of Deadlift? Dan ben je hier aan het goede adres. We hebben zelfs een klein recreatief powerlifting team, de #Powahrangers!

VERSTERK JE CORE

Kunnen de spieren in je core wel wat sterker worden? De Plank-positie voor een paar minuten vasthouden is leuk, maar draagt niet bij aan een sterkere romp. Wij laten je zien en ervaren wat ervoor nodig is om een echt sterke core te ontwikkelen

KICKBOKS TRAINING

Wil je naast de krachttraining even lekker los gaan op een trapkussen of verschillende stoottechnieken aanleren? We leren je de basis aan en zorgen dat je naast een sterk lichaam een dijk van een conditie krijgt. Ook is het mogelijk om een gehele Personal Training sessie Kickboks training te krijgen.

Wanneer jouw doelstelling of leven tijdens het traject verandert, zorgen wij ervoor dat het plan met je meeverandert. Want als een trainingsprogramma niet meer past bij jou, zal deze nooit leiden tot de gewenste resultaten.

Mocht je een blessure hebben, dan overleggen we na jouw goedkeuring met de desbetreffende fysiotherapeut die jou behandelt. Samen met de fysiotherapeut maken wij een plan van aanpak over hoe we jou het beste kunnen helpen, zodat jij weer zo snel mogelijk alles kunt geven.

VERANDERD JOUW DOELSTELLING?

Lees meer over onze aanpak met betrekking tot

LEEFSTIJL

VOEDINGSADVIES