KAPUT KETTLEBELL

Kaput Kettlebell is een training voor de iets gevorderde Kaputter. De training duurt ‘slechts’ 45 minuten, maar vergis je niet: de intensiteit ligt hoger dan bij de reguliere Kaput Training en er wordt niet gepauzeerd.

Hoe gaat het in zijn werk?
Jij zorgt ervoor dat je 5-10 minuten van te voren aanwezig bent zodat je zelfstandig de warming-up doet en jouw materiaal klaar legt. Vervolgens wordt na een uitgebreide techniek uitleg gestart met de training.

Het eerste gedeelte van de training bestaat uit een circuit van ongeveer 20-25 minuten
Hierna volgt de Kaput finisher gericht op de core.

De training wordt gegeven bij de Kaput Fit Box op de Van Loonlaan.

“Niet alleen de trainers, maar ook de andere Kaputters motiveren mij om doelen te bereiken waarvan ik niet had verwacht dat ik dat kon.”

Timon

“Gezellige groep, ik word fitter en de trainingen zijn gevarieerd en flexibel in te plannen. “

Ivar

“Goede trainingen waarin je gemotiveerd wordt tot het uiterste te gaan, leuke groep, het gebruik van materialen.”

Esther

“Als je op zoek bent naar uitdagende trainingen, met voldoende persoonlijke begeleiding in een toffe club mensen, kan ik je Kaput zeker aanraden.”

Peter

“Persoonlijke aandacht voor techniek, lekkere combinatie tussen kracht en conditionele oefeningen en leuke mensen die je ook buiten de training spreekt, zoals tijdens etentjes.”

Tessa

“Persoonlijk, professioneel en kleinschalig (geen massa club). Zo is het erg prettig om bij Kaput Fit te trainen. Jullie weten tegen wie en waarover je het hebt”

Marius

DE ANDERE KAPUT TRAININGEN

KAPUT
TRAINING

KAPUT
CORE & COND.

KAPUT
KICKBOKS

Op de hoogte blijven van Kaput?

Geef je dan op voor de Kaput leuke nieuwsbrief.