KAPUT TRAINING

Een Kaput training is de ideale manier om jezelf in algehele topconditie te krijgen en houden. Door regelmatig Kaput te gaan, word je sterker en krijg je een beter uithoudingsvermogen. Je werkt aan je coördinatie en mobiliteit, maar ook je core stellen we tijdens de training flink op de proef. 

Tijdens de reguliere trainingen maken we gebruik van materiaal, zoals diverse soorten weerstandsbanden en de TRX. Hierdoor kunnen we een gevarieerd trainingsprogramma aanbieden en specifieke spiergroepen trainen. Je herkent ons aan de Kaput banner en de bakfiets, waarin de trainer het materiaal meeneemt naar het Griftpark.

Een Kaput training onderscheidt zich van andere outdoor trainingen door de kleine groepen. Zodat we je persoonlijke aandacht kunnen geven, nauwkeurig op je techniek letten en je trainingstechniek kunnen corrigeren als dat nodig is.

Om ervoor te zorgen dat we een volledig uur trainen, vragen we de Kaputters om tien minuten voor aanvang aanwezig te zijn. We leggen dan de materialen op de juiste plek en kunnen op tijd starten met de warming-up. Deze is kort maar krachtig om je mentaal en fysiek voor te bereiden.

Daarna legt de trainer alle oefeningen duidelijk uit. Er zijn altijd opties om de oefeningen lichter of zwaarder te maken of om eventuele blessures heen te trainen. Een aantal oefeningen is gekoppeld aan de Kaput focus. Elke twee maanden focussen we op een bepaalde beweging of een specifiek lichaamsdeel. Een reguliere training bestaat meestal uit het techniek gedeelte, één of twee circuits, afgewisseld met een Kaput prikkel. Kom je ondervinden wat dat is?!

“Persoonlijk, professioneel en kleinschalig (geen massa club). Zo is het erg prettig om bij Kaput Fit te trainen. Jullie weten tegen wie en waarover je het hebt”

Marius

“Niet alleen de trainers, maar ook de andere Kaputters motiveren mij om doelen te bereiken waarvan ik niet had verwacht dat ik dat kon.”

Timon

“Als je op zoek bent naar uitdagende trainingen, met voldoende persoonlijke begeleiding in een toffe club mensen, kan ik je Kaput zeker aanraden.”

Peter

“Goede trainingen waarin je gemotiveerd wordt tot het uiterste te gaan, leuke groep, het gebruik van materialen.”

Esther

“Gezellige groep, ik word fitter en de trainingen zijn gevarieerd en flexibel in te plannen. “

Ivar

“Persoonlijke aandacht voor techniek, lekkere combinatie tussen kracht en conditionele oefeningen en leuke mensen die je ook buiten de training spreekt, zoals tijdens etentjes.”

Tessa

DE ANDERE KAPUT TRAININGEN

KAPUT
CORE & COND.

KAPUT
KICKBOKS

KAPUT
WARRIOR

Op de hoogte blijven van Kaput?

Geef je dan op voor de Kaput leuke nieuwsbrief.