KAPUT TRAINING

Een Kaput Training is de ideale manier om jezelf in algehele topconditie te krijgen en houden. Door regelmatig Kaput te gaan, word je sterker en krijg je een beter uithoudingsvermogen. Je werkt aan je coördinatie en mobiliteit, maar ook je core wordt tijdens de training flink op de proef gesteld.

Tijdens de reguliere Kaput trainingen trainen we altijd met materiaal waardoor we je een gevarieerd trainingsprogramma aanbieden en je specifieke spiergroepen traint. Je kunt ons herkennen aan de Kaput banner of bakfiets waarin de trainer de materialen meeneemt naar het Griftpark. Denk hierbij aan Kettlebells, Battle Ropes, TRX en nog veel meer moois.

Onze training onderscheidt zich onder andere van andere outdoor trainingen door de kleine groepen, zodat we je persoonlijke aandacht kunnen geven en nauwkeurig op je techniek kunnen letten en kunnen corrigeren mocht het nodig zijn.

Dag Tijd Training
Maandag 19:00 – 20:00 Kaput Training
Maandag 20:00 – 21:00 Kaput Training
Woensdag 20:00 – 21:00 Kaput Training
Donderdag 20:00 – 21:00 Kaput Kickboks
Zaterdag 09:30 – 10:30 Kaput Training
Zaterdag 10:30 – 11:30 Kaput Training

Om ervoor te zorgen dat we een volledig uur kunnen trainen vragen we je om 10 minuten van te voren aanwezig te zijn, zodat we met z’n allen de materialen kunnen neerleggen en op tijd kunnen starten. Nadat alles is klaargezet beginnen we aan de warming-up, deze is kort maar krachtig om je mentaal en fysiek voor te bereiden.

Daarna legt de trainer alle oefeningen duidelijk uit. Er zijn altijd opties om de oefeningen zwaarder of lichter te doen of om eventuele blessures heen te trainen. Een aantal oefeningen is altijd gekoppeld aan de Kaput-focus. Elke twee maanden focussen we op een bepaalde beweging of lichaamsdeel, om die goed onder de knie te krijgen. Een reguliere training bestaat meestal uit een, twee of drie circuits afgewisseld met een Kaput-prikkel. Kom je ondervinden wat dat precies is?!

BOEK NU EEN PROEFLES

“Persoonlijke aandacht voor techniek, lekkere combinatie tussen kracht en conditionele oefeningen en leuke mensen die je ook buiten de training spreekt, zoals tijdens etentjes.”

Tessa

“Gezellige groep, ik word fitter en de trainingen zijn gevarieerd en flexibel in te plannen. “

Ivar

“Goede trainingen waarin je gemotiveerd wordt tot het uiterste te gaan, leuke groep, het gebruik van materialen.”

Esther

“Niet alleen de trainers, maar ook de andere Kaputters motiveren mij om doelen te bereiken waarvan ik niet had verwacht dat ik dat kon.”

Timon

“Als je op zoek bent naar uitdagende trainingen, met voldoende persoonlijke begeleiding in een toffe club mensen, kan ik je Kaput zeker aanraden.”

Peter

“Persoonlijk, professioneel en kleinschalig (geen massa club). Zo is het erg prettig om bij Kaput Fit te trainen. Jullie weten tegen wie en waarover je het hebt”

Marius

DE KAPUT TRAININGEN

KAPUT KICKBOKS
KAPUT ON DEMAND
KAPUT SPECIALS

Op de hoogte blijven van Kaput?

Geef je dan op voor de Kaput leuke nieuwsbrief.