Kaput Fit Special Noordwijk 2019

De derde editie van de Kaput Summer Special in Noordwijk was weer een succes! Traditiegetrouw begon de Kaput special met klimmen en klauteren op een obstakel parcours bij Bootcamp Noordwijk.

NOORDWIJK 2019

KAPUT SPECIAL

Van loodzware banden om omver te tillen tot klimwanden, vangnetten en rekstokken. De spieren waren na anderhalf uur al aardig opgewarmd en klaar voor het volgende onderdeel, want dit was pas deel één…

Waren we tijdens dit eerste deel nog één groep, tijdens de work-out op het strand was het tijd voor competitie!  Drie groepen streden nu fanatiek tegen elkaar in zeven rondes om de winst van de #HungerGames.

De oefeningen waren door Kaput trainer Olaf zorgvuldig gekozen, met optimaal gebruik van strand en zee.  De zeven rondes bestonden uit verschillende onderdelen. Zo moesten we zakken gevuld met zand boven ons hoofd houden en in groepen van drie tegen elkaar strijden in de rompstijfheid ronde. De Hunger Games sloten we af met een eindsprint over het zand en dwars door de zee.

De dag sloten we af met een heerlijke BBQ bij strandtent Beach Break, met een drankje in de hand en de voeten in het zand bijkomen van deze toffe dag!

De after movie gemaakt door Dimi, kan je hier bekijken!

ANDERE ERVARINGEN

Kaput Fit Barbell

starten met bootcamp?

Plan vrijblijvend een gratis proef training in.