Tijdens deze Kaput Special op 25 mei zochten we oud-Kaputter Peter op in zijn nieuwe woonplaats Veenendaal. Het gebied Kwintelooijen leende zich er uitstekend voor: bankjes, heuvels, veel zand, lange paden en eindeloos veel traptredes.

Kwintelooijen

Kaput Special

Begeleid door trainers Evelien, Koen en Olaf werden de Kaputters na aankomst bij een geschikt heuvel in twee groepen verdeeld. De helft van de Kaputters begon met een intensieve kickboks-workout van Evelien.

Terwijl zij zich in het zweet werkten met trappen, stoten en burpees, waren de Kaputters in de andere groep puffend een trap omhoog aan het lopen met walking lunges. En denk maar niet dat dat op het gemakje kon: wie niet op tijd naar beneden was gesprint, bezorgde de groep een tweede tocht omhoog. Gelukkig maar dat iedereen Kaput Fit is en op tijd beneden was!

Na die fijne tocht omhoog zette trainer Koen een aantal oefeningen in circuitvorm uit. Verreweg de leukste oefening vonden de Kaputters het voortslepen van “de slee”, maar niet heus. Dat heeft heerlijke foto’s opgeleverd van gepijnigde gezichten, maar wat gaf het daarna veel voldoening!

Na anderhalf uur keihard trainen had trainer Olaf nog een verrassing in petto: een eindsprint de heuvel op. Heerlijke verzuring in de benen. Na afloop van de Kaput special hadden we een lunch gepland staan bij de drie Zusters, zodat het lijf kon bijtanken en we konden bijpraten met Peter. Voor herhaling vatbaar!

ANDERE ERVARINGEN

Kaput Fit Barbell

starten met bootcamp?

Plan vrijblijvend een gratis proef training in.