KAPUT ON DEMAND

Wil je samen met je collega’s Kaput Fit worden? Wij geven één of meerdere bedrijfstrainingen per week, in een park of op een andere geschikte locatie.

Is er veel niveauverschil in de groep, omdat een aantal collega’s lekker sportief is terwijl andere collega’s liever elke avond op de bank doorbrengen? Geen probleem, wij maken de trainingen op maat zodat iedereen mee kan doen. En zeg nou zelf, niks leuker dan samen met je collega’s ploeteren en elkaar aftroeven, toch? 

Bij Kaput On Demand ben je ook aan het juiste adres voor een sportief evenement, bijvoorbeeld voor een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Wij staan altijd open voor speciale aanvragen. Je krijgt bij ons een op maat gemaakte training, altijd afgestemd op het niveau van de groep. Wil je meer informatie of een indicatie van de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

“Persoonlijke aandacht voor techniek, lekkere combinatie tussen kracht en conditionele oefeningen en leuke mensen die je ook buiten de training spreekt, zoals tijdens etentjes.”

Tessa

“Persoonlijk, professioneel en kleinschalig (geen massa club). Zo is het erg prettig om bij Kaput Fit te trainen. Jullie weten tegen wie en waarover je het hebt”

Marius

“Gezellige groep, ik word fitter en de trainingen zijn gevarieerd en flexibel in te plannen. “

Ivar

“Als je op zoek bent naar uitdagende trainingen, met voldoende persoonlijke begeleiding in een toffe club mensen, kan ik je Kaput zeker aanraden.”

Peter

“Goede trainingen waarin je gemotiveerd wordt tot het uiterste te gaan, leuke groep, het gebruik van materialen.”

Esther

“Niet alleen de trainers, maar ook de andere Kaputters motiveren mij om doelen te bereiken waarvan ik niet had verwacht dat ik dat kon.”

Timon

DE KAPUT TRAININGEN

KAPUT TRAINING

KAPUT CORE & CONDITIONING

KAPUT KICKBOKS

KAPUT
KETTLEBELL

Op de hoogte blijven van Kaput?

Geef je dan op voor de Kaput leuke nieuwsbrief.