KAPUT KICKBOKS

Kaput Kickboks is de perfecte training om je conditie te verbeteren en om stress van je af te stoten en trappen. Wij nemen de handschoenen, trapkussens, scheenbeschermers en springtouwen mee; jij een flinke dosis motivatie om te knallen!

De trainingen bestaan uit rondes van een aantal minuten waarin je de verschillende trap- en stoottechnieken oefent. Het aanleren van techniek wisselen we af met diverse kracht- en conditionele oefeningen of rondes waarin je gewoon even lekker los mag gaan op een trapkussen.

Heb je nog geen ervaring met kickboksen? Geen probleem, de stoot- en traptechnieken leren we je stap voor stap aan. Wanneer je wekelijks deelneemt aan de Kaput Kickboks trainingen beheers je na enige tijd al de basis van het kickboksen.

Hoewel een Kaputter wel tegen een stootje kan, sparren we niet tijdens de training. Het is dus niet noodzakelijk om een bitje mee te nemen of in te doen, maar het mag uiteraard wel.

Wanneer je gebruik maakt van de handschoenen van Kaput, dan is het verplicht om bandages of binnenhandschoenen te gebruiken. De bandages kan je bij ons aanschaffen voor €5. Als je het fijner vindt om je eigen spullen mee te nemen dan kan dat uiteraard.

In verband met de huidige COVID-19 maatregelen bieden we op dit moment helaas geen Kickboks Kaput trainingen aan.

“Als je op zoek bent naar uitdagende trainingen, met voldoende persoonlijke begeleiding in een toffe club mensen, kan ik je Kaput zeker aanraden.”

Peter

“Gezellige groep, ik word fitter en de trainingen zijn gevarieerd en flexibel in te plannen. “

Ivar

“Persoonlijk, professioneel en kleinschalig (geen massa club). Zo is het erg prettig om bij Kaput Fit te trainen. Jullie weten tegen wie en waarover je het hebt”

Marius

“Niet alleen de trainers, maar ook de andere Kaputters motiveren mij om doelen te bereiken waarvan ik niet had verwacht dat ik dat kon.”

Timon

“Persoonlijke aandacht voor techniek, lekkere combinatie tussen kracht en conditionele oefeningen en leuke mensen die je ook buiten de training spreekt, zoals tijdens etentjes.”

Tessa

“Goede trainingen waarin je gemotiveerd wordt tot het uiterste te gaan, leuke groep, het gebruik van materialen.”

Esther

DE ANDERE KAPUT TRAININGEN

KAPUT
TRAINING

KAPUT
CORE & COND.

KAPUT
KETTLEBELL

Op de hoogte blijven van Kaput?

Geef je dan op voor de Kaput leuke nieuwsbrief.