KAPUT KICKBOKS

De kickboks trainingen worden gegeven door Joesoef. Van jongs af aan was hij al fanatiek in karate, maar op z’n 18e stapte Joesoef over op kickboksen. Hij trainde in die tijd samen met kickboksers als Remy Bonjasky en  Andy Souwer  en stond meerdere malen zelf in de ring. Later kreeg hij de kans om professionele vechters de zogenaamde ‘Dutch Style of Kickboxing’ te leren in onder meer China en Amerika.

Ben je je al Kaput geschrokken? Niet nodig, deze trainingen verschillen namelijk niet van intensiteit of niveau van de reguliere Kaput trainingen en ook kickboks ervaring is niet nodig.

De trainingen bestaan uit rondes van een aantal minuten waarin je de verschillende trap- en stoottechnieken oefent. Het aanleren van techniek wisselen we af met diverse kracht- en conditionele oefeningen of rondes waarin je gewoon even lekker los mag gaan op een trapkussen.

Heb je nog geen ervaring met kickboksen? Geen probleem, de stoot- en traptechnieken leren we je stap voor stap aan.
Wanneer je wekelijks deelneemt aan de Kaput Kickboks trainingen beheers je na enige tijd ploeteren en zweten al de basis van het kickboksen.

Dag Tijd Training
Maandag 19:00 – 20:00 Kaput Training
Maandag 20:00 – 21:00 Kaput Training
Woensdag 20:00 – 21:00 Kaput Training
Donderdag 20:00 – 21:00 Kaput Kickboks
Zaterdag 09:30 – 10:30 Kaput Training
Zaterdag 10:30 – 11:30 Kaput Training

Hoewel een Kaputter wel tegen een stootje kan, sparren we niet tijdens de training. Het is dus niet noodzakelijk om een bitje mee te nemen of in te doen, maar het mag uiteraard wel.

Kaput Kickboks is de perfecte training om je conditie te verbeteren en om stress van je af te stoten en trappen. Wij nemen de handschoenen, trapkussens, scheenbeschermers en springtouwen mee; jij een flinke dosis motivatie om te knallen. Als je het fijner vindt om je eigen spullen mee te nemen dan kan dat uiteraard.
Wanneer je gebruik maakt van de handschoenen van Kaput, dan is het verplicht om bandages of binnenhandschoenen te gebruiken. Bandages kan je bij ons aanschaffen voor €5. Zien we je snel?

BOEK NU EEN PROEFLES

“Persoonlijke aandacht voor techniek, lekkere combinatie tussen kracht en conditionele oefeningen en leuke mensen die je ook buiten de training spreekt, zoals tijdens etentjes.”

Tessa

“Gezellige groep, ik word fitter en de trainingen zijn gevarieerd en flexibel in te plannen. “

Ivar

“Goede trainingen waarin je gemotiveerd wordt tot het uiterste te gaan, leuke groep, het gebruik van materialen.”

Esther

“Niet alleen de trainers, maar ook de andere Kaputters motiveren mij om doelen te bereiken waarvan ik niet had verwacht dat ik dat kon.”

Timon

“Als je op zoek bent naar uitdagende trainingen, met voldoende persoonlijke begeleiding in een toffe club mensen, kan ik je Kaput zeker aanraden.”

Peter

“Persoonlijk, professioneel en kleinschalig (geen massa club). Zo is het erg prettig om bij Kaput Fit te trainen. Jullie weten tegen wie en waarover je het hebt”

Marius

DE KAPUT TRAININGEN

KAPUT TRAINING
KAPUT ON DEMAND
KAPUT SPECIALS

Op de hoogte blijven van Kaput?

Geef je dan op voor de Kaput leuke nieuwsbrief.