WIE IS KAPUT FIT?

En wie zijn wij?

Voor welke dienst je ook kiest, bij ons word je altijd getraind door een Personal Trainer. Voordat een iemand bij ons aan de slag gaat, wordt hij of zij eerst intensief intern begeleid. Zodoende geeft iedereen vanuit dezelfde visie training.

Wel heeft iedere Personal Trainer in ons team zijn eigen kracht. Dit zorgt er niet alleen voor dat we een beter en breder aanbod kunnen aanbieden, maar versterken we ook elkaar.

Elke week hebben wij overleg, waarin wij onder andere de trajecten van de PT-cliënten bespreken om de beste aanpak te bepalen. We bekijken waar we nog kunnen ontwikkelen, zaken moeten aanpassen in onze Bootcamp of Small Group Training en we plannen toffe Kaput specials.

Onze kennis houden wij up to date met scholing en het lezen en schrijven van artikelen.

Buiten de trainingsuren zijn wij ook bereikbaar en beantwoorden graag jouw vragen binnen 24 uur, ‘s avonds en in het weekend.

OLAF
VAN WIJK

Naast het geven van Personal Training en groepstrainingen is Olaf ook de eigenaar van Kaput Fit. Hij is een gedreven trainer, die zelf ook regelmatig traint met een duidelijke focus. Zo heeft hij zich voor december 2018 gecommitteerd aan een fitness fotoshoot en heeft hij meerdere keren meegedaan met een powerlifting mock meet.

Zijn vakkennis onderhoudt hij actief door middel van het lezen van artikelen en onderzoeken, en het luisteren naar audioboeken en podcasts.

Hij heeft een gestructureerde en professionele aanpak en weet zijn cliënten tijdens het traject blijvend te motiveren. Door zijn kritische blik en grote betrokkenheid weet Olaf samen met zijn cliënten voor hun de best mogelijke resultaten te bereiken.

Olaf houdt van lekker en verantwoord eten en is vaak in de keuken te vinden. De kennis over een gebalanceerd voedingspatroon voor een sterk en gezond lichaam draagt hij graag over op zijn cliënten. Vet verliezen en toch lekker én veel eten, Olaf vertelt je hoe dit kan. Hij is ook de bedenker van alle recepten op de website #ChefO

Wanneer het zonnetje schijnt en er een moment vrij is, rijdt Olaf op zijn trouwe zwarte ros, zijn zwarte Harley, steekt hij de BBQ aan of geniet hij van het zonnetje met vrienden of een goed boek.

Arne is sinds jongs af aan een gedreven sporter met interesses in diverse soorten sport: krachttraining, boksen, snowboarden, voetballen, wakeboarden en nog veel meer.

Krachttraining doet Arne al jaren, maar sinds 2020 is hij begonnen dit te combineren met voetballen op hoger niveau nadat hij dit jaren heeft gecombineerd met boksen. Tijdens het trainen houdt hij ervan om hard te werken en het uiterste van zichzelf te vragen. Sporten is voor hem een fysieke én mentale uitlaatklep.

Met zijn trainings-mindset wil Arne anderen motiveren en inspireren om hun doelen te behalen. Tijdens zijn Personal Training wordt er hard getraind, maar is er altijd ruimte voor humor. Want naast resultaten behalen, is het net zo belangrijk om plezier uit de trainingen te halen. Hij deelt graag zijn kennis over voeding, training en hoe jij de mindset kan creëren om het maximale uit jezelf en de training te halen.

Naast het sporten en training geven gaat Arne graag naar een feestje, (sportief)uitje, huurt hij een bootje of speelt hij een avond bordspelletjes met zijn vrienden of familie. Voor Arne is een goede balans tussen sporten, werken en tijd doorbrengen met zijn naasten erg belangrijk.

Arne
Kalmeijer

KOEN
HENDRICKS

Koen heeft een energieke en positieve instelling, en altijd een lach op zijn gezicht. Koen is leergierig en een harde werker. Hij vindt het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Zijn doel: jou op je gemak laten voelen en met een voldane glimlach de training verlaten. 

Naast het geven van de bootcamp trainingen traint Koen zelf fanatiek. Hij traint om de beste versie van zichzelf te worden, op fysiek, mentaal en vitaal gebied.  

Momenteel beoefent hij yoga en doet hij aan Krachttraining. Daarnaast vindt hij het heerlijk om af en toe zichzelf uit te dagen op conditioneel vlak zoals met boxen, hardlopen en wielrennen.

Koen is een gecertificeerde personal trainer en de hoofdtrainer van de bootcamp. Hij geeft vijf dagen in de week de bootcamp en heeft ook ervaring op het gebied van 1 op 1 training.

Sinds de opening van onze private gym is Janneke bij het team gekomen. Als manager heeft ze veel organisatorische taken op zich genomen zodat de rest van het team zich voornamelijk kan blijven inzetten voor onze leden.

Daarnaast is Janneke ons creatieve brein, zorgt zij voor onze communicatie en alle grafische uitingen zoals onder andere deze website.

Naast creatief is Janneke ook sportief. Samen met andere teamleden heeft ze in 2019 meegedaan aan een powerlifting mockmeet en daarbij won ze de eerste prijs bij de dames. In onze private gym kom je haar vast regelmatig tegen, maar volgt ze ook geregeld een bootcamp.

Heb je een vraag of wil je wat kwijt dan kan je bij Janneke terecht; zij zal je helpen of koppelen aan de juiste personal trainer voor een inhoudelijk antwoord. 

JANNEKE
LAARAKKERS

Team Kaput Fit Janneke

Jonas
de Wit

Kaput Fit Barbell

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Wil je starten met Personal Training of met een van onze groepstrainingen? Voor beide kan je een kosteloze en vrijblijvende proef training inplannen.