KAPUT CORE & CONDITIONING

Kaput Fit Core & Conditioning training is dé perfecte training om te werken aan een topconditie.

Niet meer hijgend bijkomen na twee trappen op te hebben gerend. Een sprintje naar de trein? Kom maar op!

Je doet oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, met een weerstandsband en een springtouw, om zowel je core als je conditie flink uit te dagen. Voor buikspieren van staal en ijzeren longen, zit je bij deze training goed.

De training wordt elke donderdagavond gegeven door Kaput trainer Julian en is een uitstekende aanvulling op de reguliere Kaput training, waarbij we meer focussen op kracht en spieruithoudingsvermogen.

“Persoonlijke aandacht voor techniek, lekkere combinatie tussen kracht en conditionele oefeningen en leuke mensen die je ook buiten de training spreekt, zoals tijdens etentjes.”

Tessa

“Gezellige groep, ik word fitter en de trainingen zijn gevarieerd en flexibel in te plannen. “

Ivar

“Goede trainingen waarin je gemotiveerd wordt tot het uiterste te gaan, leuke groep, het gebruik van materialen.”

Esther

“Niet alleen de trainers, maar ook de andere Kaputters motiveren mij om doelen te bereiken waarvan ik niet had verwacht dat ik dat kon.”

Timon

“Als je op zoek bent naar uitdagende trainingen, met voldoende persoonlijke begeleiding in een toffe club mensen, kan ik je Kaput zeker aanraden.”

Peter

“Persoonlijk, professioneel en kleinschalig (geen massa club). Zo is het erg prettig om bij Kaput Fit te trainen. Jullie weten tegen wie en waarover je het hebt”

Marius

DE KAPUT TRAININGEN

KAPUT TRAINING

KAPUT KICKBOKS

KAPUT ON DEMAND

KAPUT SPECIALS

Op de hoogte blijven van Kaput?

Geef je dan op voor de Kaput leuke nieuwsbrief.