“Waar Kaput zich wat mij betreft ook in onderscheid is de drive er echt iets moois van te maken. Naast de trainingen inhoudelijk wordt er met enige regelmaat een nieuw groepsuitje of speciale training georganiseerd.”

JURRIAN

BOotcamp

Toen ik ruim 2 jaar geleden terug verhuisde naar Utrecht, had ik er al een jaartje bootcamp opzitten. Omdat ik na werk graag buiten ben en het liefst sport in groepsverband (voor de gezelligheid en motivatie) ben ik ook in Utrecht op zoek gegaan naar een goede club.

Via vrienden ben ik bij Kaput uitgekomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. De trainingen zijn variërend en leuk. De goede begeleiding van de trainers zorgt er voor dat een oefening precies de geplande spiergroepen prikkelt.

Stiekem compenseren is er niet bij en dat maakt dat de oefeningen ook echt zwaar zijn. Krijg je na een tijdje een bepaalde oefening onder de knie, dan staat de volgende verzwaring of variatie al weer op het programma. Kaput dus!

Waar Kaput zich wat mij betreft ook in onderscheid is de drive er echt iets moois van te maken. Naast de trainingen inhoudelijk wordt er met enige regelmaat een nieuw groepsuitje of speciale training georganiseerd. Sinds kort is er zelfs een cursus over voeding en progressie. En hoewel net zo toegankelijk en leuk als de trainingen, is de uitgebreide ervaring en kennis van professionele personal trainers er ook weer goed uit af te zien.

De gezellige groep gelijkgestemden maakt tenslotte dat ik heel het jaar door mezelf met veel plezier in het zweet werk. Het mag duidelijk zijn dat ik voorlopig dus nog niet uitgeleerd en getraind ben bij Kaput!

Kaput Fit Barbell

starten met bootcamp?

Plan vrijblijvend een gratis proef training in.