Kaput Fit Resultaat Janneke

“Niet alleen ben ik een stuk sterker geworden, door krachttraining ben ik nu trots op mezelf en ontzettend blij met mijn lichaam!”

JANNEKE

Personal Training

Ik train al een aantal jaar bij de Workout en heb al eerder coaching gehad van zowel Koen als Olaf. In die tijd heb ik veel geleerd over krachttraining en voeding.

Het afgelopen jaar (2019) ben ik me meer gaan richten op powerliften en heb ik twee keer, samen met Olaf, meegedaan aan een powerlifting mock meet (een oefenwedstrijd). Dit vond ik zo ontzettend leuk, dat ik in het powerliften een nieuwe uitdaging heb gevonden. Trainen doe ik dan ook weer met veel plezier.

Powerliften is weer net even anders dan gewoon krachttraining. Je traint dus ook met een ander doel, namelijk sterker worden in de drie grote lifts (Squat, Bench Press en Deadlift) en pieken op dat ene moment.

Het afgelopen jaar heeft Olaf mijn trainingsschema’s verzorgd en kon ik met al mijn vragen bij hem terecht. Hij zorgde er mede voor dat ik, vooral bij de tweede mock meet, op het juiste moment kon pieken en het hoofd cool kon houden zodat ik, totaal onverwacht, met de winst bij de dames naar huis ging. Na de wedstrijd hielp hij me met het herstel en maakten we een nieuw plan.

Nu wil ik over een jaar meedoen met het NK Powerliften Classic Masters en daar proberen weer mooie resultaten neer te zetten. Ik heb Olaf gevraagd mij te coachen tijdens dit traject en op de dag zelf.

Op dit moment heb ik personal training om mijn techniek op de drie grote lifts te verfijnen en de programmering van mijn trainingsschema’s.

In het voorjaar gaan we met #TeamKaputFit meedoen aan nog een mock meet en eind 2020 dus aan het NK. Er is vast en zeker nog een hele hoop te leren en er zullen genoeg valkuilen op mijn pad komen, maar ik heb er zin in! Ik voel mij gesterkt doordat ik een coach hebt die serieus met mij aan dit doel werkt en die mij bij al mijn vragen en twijfels wil helpen. Als ik straks goed presteer is dat zeker niet alleen mijn eigen verdienste!

Niet alleen ben ik een stuk sterker geworden, door krachttraining ben ik nu trots op mezelf en ontzettend blij met mijn lichaam!

Kaput Fit Resultaat Janneke

ANDERE ERVARINGEN

Kaput Fit Barbell

Interesse in Personal Training?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een proef training