“De eerste proefles bij Kaput Fit was één groot avontuur. In mijn enthousiasme en vol overschatting ging ik er zonder enige rem in.”

IVAR

BOotcamp

Elke dag met de auto naar het werk, heel de dag achter een bureau zitten en niet sporten. Zo zag mijn leven er begin 2017 uit.

Oké, ik had wel abonnement bij een sportschool tegenover mijn huis, maar daar ben ik welgeteld drie keer geweest. Conclusie: binnen sporten is echt niets voor mij. 

In juni 2017 kreeg ik een nieuwe baan en moest ik de auto inleveren: de trein werd mijn nieuwe vervoersmiddel. Het was erg confronterend hoe vermoeid en buiten adem ik de trein instapte na die 5km fietsen en een paar stations trappen. Daar moest ik iets aan doen. 

De eerste proefles bij Kaput Fit was één groot avontuur. In mijn enthousiasme en vol overschatting ging ik er zonder enige rem in. Het was een supergevoel, lekker buiten in de zon met frisse lucht en contact met het park. Achteraf had ik misschien beter kunnen doseren, de spierpijn was niet mals! 

Doordat je de training niet zelf hoeft te verzinnen – dit wordt door ervaren trainers gedaan – train je altijd op kracht, coördinatie en conditie. Tijdens de training ben je individueel bezig en daag je jezelf zoveel mogelijk uit, terwijl er toch een groepsgevoel heerst, we’re in this together!

Over de jaren heen heb ik mijn lichaam en houding zien veranderen. De pijntjes in mijn onderrug, nek en knieën zijn praktisch verdwenen en ik voel me nu veel fitter en energieker, mentaal geeft Kaput je een enorme boost. Na elke training heb ik een enorm voldaan gevoel en slaap ik fantastisch. Voor mij meer dan voldoende reden om 2 à 3 keer per week te blijven “Kaputten”, zeker nu het thuiswerken steeds normaler wordt.

Kaput Fit Barbell

starten met bootcamp?

Plan vrijblijvend een gratis proef training in.