“Ik ben ontzettend blij ‘s ochtends zonder pijn op te staan en meteen vooruit te kunnen, dat is jaren niet geweest.”

INGRID

Personal Training

Omdat ik behoorlijke rugpijn had ben ik opzoek gegaan naar persoonlijke sportbegeleiding, uiteindelijk ben ik bij Reset terecht gekomen.

Mijn doel was om van mijn lage rugpijn af te komen waarmee ik al jaren liep, soms kon ik amper opstaan. Daarnaast wilde ik wat overtollige kilo’s verliezen en meer energie gedurende de dag.

Ik kan niet anders zeggen dan dat het is gelukt, ik ben inmiddels van mijn rugklachten af en in de maanden tijd begeleiding ben ik een fiks aantal kilo’s vet verloren.

Olaf is gedurende een paar maanden mijn coach geweest, met zijn enorme kennis en motivatie heeft hij laten zien wat het verschil maakt!

Ik ben ontzettend blij ‘s ochtends zonder pijn op te staan en meteen vooruit te kunnen, dat is jaren niet geweest. Dank!

ANDERE ERVARINGEN

Rosanne

“Het voelt als teameffort als ik resultaten behaal. En het eerste resultaat was dat ik binnen enkele weken al meer energie had

Kaput Fit Special Noordwijk 2019
Kaput Special: Noordwijk 2019

De derde editie van de Kaput Summer Special in Noordwijk was weer een succes! Traditiegetrouw begon de Kaput special met klimmen en klauteren

Kaput Special: Kwintelooijen

Tijdens deze Kaput Special op 25 mei zochten we oud-Kaputter Peter op in zijn nieuwe woonplaats Veenendaal. Het gebied Kwintelooijen leende zich

Kaput Fit Barbell

Interesse in Personal Training?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een proef training