“Tot verbazing van mijn vriend en vriendinnen hield ik het sporten dit keer wel vol en begon ik er zowaar plezier in te krijgen.”

ILona

Personal Training

De laatste jaren zijn er langzaam wat kilootjes bij gekomen en schiet het sporten er te vaak bij in.

Na een goed intake-gesprek, waarin duidelijk werd besproken wat mijn verwachtingen waren en wat ik kon verwachten qua begeleiding, ben ik afgelopen herfst gestart met Personal Training bij Koen.

Tot verbazing van mijn vriend en vriendinnen hield ik het sporten dit keer wel vol en begon ik er zowaar plezier in te krijgen. Dit komt enerzijds door de resultaten die ik al na enkele weken merkte aan mijn lichaam en anderzijds door het enthousiasme en de begeleiding van Koen.

Door kleine aanwijzingen tijdens de de personal training, merk ik dat ik de oefening beter uitvoer. Dit zou ik als ik alleen zou trainen niet hebben opgemerkt. Daarnaast is er ook aandacht voor je voedingspatroon. Ik dacht dat ik wel goed bezig was, maar als vegetariër kon mijn eiwitinname nog een fors stuk omhoog.

Na zestien sessies kwam de personal training voor mij ten einde. Nu ga ik verder met online coaching. Dit vergt wel iets meer discipline van mijzelf, maar doordat Koen regelmatig informeert hoe het ervoor staat, blijf ik toch gemotiveerd om te gaan.

Gelukkig is Koen zeer flexibel en spreken we een paar keer per maand af om nog een personal training te doen waarbij de puntjes op de i worden gezet.

Inmiddels ben ik een paar kilo lichter en een stuk fitter. Nu volhouden!”

ANDERE ERVARINGEN

Rosanne

“Het voelt als teameffort als ik resultaten behaal. En het eerste resultaat was dat ik binnen enkele weken al meer energie had

Kaput Fit Special Noordwijk 2019
Kaput Special: Noordwijk 2019

De derde editie van de Kaput Summer Special in Noordwijk was weer een succes! Traditiegetrouw begon de Kaput special met klimmen en klauteren

Kaput Special: Kwintelooijen

Tijdens deze Kaput Special op 25 mei zochten we oud-Kaputter Peter op in zijn nieuwe woonplaats Veenendaal. Het gebied Kwintelooijen leende zich

Kaput Fit Barbell

Interesse in Personal Training?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een proef training