Groepstraining in Utrecht

ONZE AANPAK

Samen sterker! Bij Kaput Fit combineren we de dynamiek van groepstraining met persoonlijke aandacht. Word lid van onze Fit Community en samen bouwen we aan jouw fittere toekomst.

Bootcamp in het Griftpark

Groepstraining Utrecht

Wat bieden wij aan?

GROEPSTRAINING

MET EEN PERSONAL TRAINING VISIE

We vinden het belangrijk dat je op de juiste manier traint. Bij ons geen grote groepen, maar we beperken het aantal deelnemers tot twaalf bij onze Bootcamp en zes bij onze Small Group Trainingen.

Dit stelt ons in staat om jou niet alleen te motiveren, maar ook om je persoonlijk te begeleiden en ervoor te zorgen dat je op de juiste manier traint. Het resultaat: snellere vooruitgang, meer zelfvertrouwen in eigen kunde en een verminderd risico op blessures.

Bootcamp in het Griftpark

Groepstraining

In 4 stappen starten

1

Proefles inplannen

Benieuwd of onze Bootcamp & Small Group Training iets voor jou is? Meld je aan voor een kosteloze en vrijblijvende proefles.

2

Contactmoment

Na je proefles nemen we contact met je op om te horen hoe je de training hebt ervaren. Als je enthousiast bent en van start wilt gaan, plannen we een telefonische intake in van 10 minuten.

3

On boarding

Tijdens de intake vertellen we je meer over Kaput Fit, waaronder hoe je je kunt aanmelden voor de trainingen en beantwoorden we al je vragen. Na de intake sturen we je een handig e-book met voedingstips om beter te herstellen na de trainingen.

4

Wordt kaput fit

Na de intake ben je klaar om te trainen! Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je wilt trainen. Aanmelden voor de trainingen doe je eenvoudig via de Kaput Fit app.

BEGINNENDE EN GEVORDERDE SPORTER

VOOR ELK NIVEAU

Bij ons kun je beginnen, ook als je een tijd niet hebt getraind. De trainers passen de intensiteit van de training aan op jouw startniveau, zodat je op jouw eigen tempo fit kunt worden. Met een diverse groep aan trainers en lessen is er voor iedereen wat wils.

Twijfel je nog vanwege een blessure, recente bevalling, of voel je je verre van Kaput Fit? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om je zo snel mogelijk Kaput Fit te krijgen.

Paralettes L-Sit Bootcamp in het Griftpark

Wat zeggen onze leden

Over onze Groepstrainingen

5.0 Uit 55+ reviews

PROEFLES GROEPSTRAINING

KLAAR VOOR DE START?

Ongeacht je ervaringsniveau of fitheid ben je van harte welkom voor een vrijblijvende proefles. Tijdens je eerste Kaput-training zullen we extra goed op je letten en je buddy, doorgaans een ervaren Kaputter, zal je helpen waar nodig.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bootcamp in het Griftpark