Small Group training in Utrecht

ONS AANBOD

Samen sterker! Bij Kaput Fit combineren we de dynamiek van groepstraining met persoonlijke aandacht. Samen bouwen we aan jouw fittere toekomst.

Bootcamp in het Griftpark

Kettlebell training

Kettlebell 030

In slechts 30 minuten biedt onze Kettlebell-training een intensievere workout dan je gewend bent van reguliere trainingen. Om de training voor iedereen toegankelijk te maken, werken we met verschillende niveaus voor zowel beginners als gevorderden. Ben je nieuw bij Kaput Fit of onbekend met Kettlebell-training? Geen zorgen. We leren je eerst de basis oefeningen aan en coachen je intensiever.

Locatie: in de Kaput Fit HQ

Small Group Training in de Kaput Fit HQ

Bokstraining

Fight Fit 030

Onze bokstraining bestaat uit diverse rondes waarin je verschillende stoottechnieken oefent. We combineren dit met verschillende kracht- en conditionele oefeningen voor een complete workout. Wanneer je nog geen ervaring hebt met boksen, begeleiden we je stap voor stap door de technieken heen. Het benodigde materiaal nemen wij mee; het enige dat jij hoeft mee te brengen is een flinke dosis energie!

Locatie: verzamelen voor de Kaput Fit HQ

Boksen in het Griftpark

Power Yoga

Power Yoga 45

Tijdens een Power Yoga les leer je jouw lichaam op een andere manier kennen. Waar je normaal gesproken gewend bent om jezelf uit te dagen, draait het bij Yoga juist om het verkennen van je grenzen. Actieve houdingen in combinatie met het verlengen van je spieren zorgen voor meer bewegingsruimte in je lichaam, terwijl je leert om je adem op de juiste manier te gebruiken.

Locatie: in de Kaput Fit HQ

Power Yoga door Renee

Groepstraining

In 4 stappen starten

1

Proefles inplannen

Benieuwd of onze Small Group Training iets voor jou zijn? Meld je aan voor een kosteloze en vrijblijvende proefles.

2

Contactmoment

Na je proefles nemen we contact met je op om te horen hoe je de training hebt ervaren. Als je enthousiast bent en van start wilt gaan, plannen we een telefonische intake in van 10 minuten.

3

On boarding

Tijdens de intake vertellen we je meer over Kaput Fit, waaronder hoe je je kunt aanmelden voor de trainingen en beantwoorden we al je vragen. Na de intake sturen we je een handig e-book met voedingstips om beter te herstellen na de trainingen.

4

Word kaput fit

Na de intake ben je klaar om te trainen! Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je wilt trainen. Aanmelden voor de trainingen doe je eenvoudig via de Kaput Fit app.

BEGINNENDE EN GEVORDERDE SPORTER

VOOR ELK NIVEAU

Bij ons kun je beginnen, ook als je een tijd niet hebt getraind. De trainers passen de intensiteit van de training aan op jouw startniveau, zodat je op jouw eigen tempo fit kunt worden. Met een diverse groep aan trainers en lessen is er voor iedereen wat wils.

Twijfel je nog vanwege een blessure, recente bevalling, of voel je je verre van Kaput Fit? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om je zo snel mogelijk Kaput Fit te krijgen.

Paralettes L-Sit Bootcamp in het Griftpark

Wat zeggen onze leden

Over onze Groepstrainingen

5.0 Uit 65+ reviews

PROEFLES GROEPSTRAINING

KLAAR VOOR DE START?

Ongeacht je ervaringsniveau of fitheid ben je van harte welkom voor een vrijblijvende proefles. Tijdens je eerste Kaput-training zullen we extra goed op je letten en je helpen waar nodig.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bootcamp in het Griftpark