Small Group Training

Al meer dan tien jaar ervaring in het geven van groepstrainingen in Utrecht.

Small Group Training in de Kaput Fit HQ

MEER WETEN

INFORMATIE SMALL GROUP TRAINING

HIER KUN JE BIJ ONS VOOR TERECHT

Kaput Fit kettlebell training

KETTLEBELL

In tegenstelling tot traditionele gewichten kun je met een Kettlebell vloeiende bewegingen uitvoeren. Het versterkt je core en helpt bij het opbouwen van algehele kracht en uithoudingsvermogen.

Kaput Fit boksen

BOKSEN

Dit is een leuke manier om je conditie te verbeteren. Het is niet alleen een intense workout voor je hele lichaam, maar ook een fijne uitlaatklep. Bovendien daagt het je uit om nieuwe vaardigheden te leren.

Kaput Fit cardio training

POWER YOGA

Deze vorm van yoga is een goede aanvulling op krachttraining. Met de focus op ademhaling en krachtige yoga poses, verleng je je spieren steeds een beetje meer. Een dynamische flow om lenigheid, een sterke core en extra balans eigen te maken.

Groepstraining

MET EEN PERSONAL TRAINING VISIE

We vinden het belangrijk dat je op de juiste manier traint. Bij ons geen grote groepen, maar we beperken het aantal deelnemers tot zes bij onze Small Group Trainingen van dertig minuten. De Power Yoga heeft een maximum van negen deelnemers.

Dit stelt ons in staat om jou niet alleen te motiveren, maar ook om je persoonlijk te begeleiden en ervoor te zorgen dat je op de juiste manier traint. Het resultaat: snellere vooruitgang, meer zelfvertrouwen in eigen kunde en een verminderd risico op blessures.

Dumbbell Shoulder Press in de Kaput Fit HQ

Wij staan voor je klaar

Om jou te motiveren, uit te dagen om net dat extra beetje te geven en ervoor te zorgen dat je tijdens een groepstraining ook met de juiste techniek traint. Samen creëren we een omgeving waar iedereen welkom is om op hun eigen niveau fitter en sterker te worden!

Kaput Fit coach Arne Kalmeijer

Arne

Kaput Fit coach Tim Goudswaard

Tim

Kaput Fit coach Daan van Stijn

Daan

Kaput Fit coach Lente Bongers

Lente

Lars

Lars

Renee

Renée

Wat zeggen onze leden

Over onze Small Group Training

5.0 Uit 65+ reviews

PROEFLES SMALL GROUP TRAINING

KLAAR VOOR DE START?

Ongeacht je ervaringsniveau of fitheid ben je van harte welkom voor een vrijblijvende proefles. Tijdens je eerste Kaput-training zullen we extra goed op je letten en je helpen waar nodig.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bootcamp in het Griftpark