GROEPSTRAININGEN

Al meer dan 10 jaar ervaring in het geven van groepstrainingen in Utrecht. Doe mee met dé Bootcamp in het Griftpark of sluit je aan bij één van de Small Group Trainingen in de Kaput Fit HQ in Lombok.

Bootcamp in het Griftpark

MEER WETEN

INFORMATIE GROEPSTRAININGEN

WORD KAPUT FIT

OP JOUW MANIER

Je kunt deelnemen, ongeacht of je een beginner bent of al meer ervaring hebt.

Elke week kun je via de Kaput Fit app kiezen uit een uitgebreide selectie aan trainingen. Of je nu je kracht wilt opbouwen, aan je conditie wilt werken, of specifieke doelen hebt, de keuze is aan jou!

HIER KUN JE BIJ ONS VOOR TERECHT

Kaput Fit logo

BOOTCAMP

Onze Bootcamp is dé ideale manier om in topconditie te komen en te blijven! Verbeter je kracht en uithoudingsvermogen met gevarieerde workouts en diverse trainingsmaterialen.

Kaput Fit boksen

BOKSEN

Dit is een leuke manier om je conditie te verbeteren. Het is niet alleen een intense workout voor je hele lichaam, maar ook een fijne uitlaatklep. Bovendien daagt het je uit om nieuwe vaardigheden te leren.

Kaput Fit kettlebell training

KETTLEBELL

In tegenstelling tot traditionele gewichten kun je met een Kettlebell vloeiende bewegingen uitvoeren. Het versterkt je core en helpt bij het opbouwen van algehele kracht en uithoudingsvermogen.

Kaput Fit cardio training

CORE & CONDITIONING

Dit is de ideale training om conditioneel fitter te worden en te werken aan een ijzersterke core. We doen dit door een combinatie van effectieve core oefeningen en korte, intensieve conditionele oefeningen.

Wij staan voor je klaar

Om jou te motiveren, uit te dagen om net dat extra beetje te geven en ervoor te zorgen dat je tijdens een groepstraining ook met de juiste techniek traint. Samen creëren we een omgeving waar iedereen welkom is om op hun eigen niveau fitter en sterker te worden!

Kaput Fit coach Arne Kalmeijer

Arne

Kaput Fit coach Tim Goudswaard

Tim

Kaput Fit coach Lente Bongers

Lente

Kaput Fit trainer Koen Hendriks

Koen

Kaput Fit trainer Jonas de Wit

Jonas

Kaput Fit Trainer Suzet van Rooij

Suzet

Wat zeggen onze leden

Over onze groepstrainingen

5.0 Uit 55+ reviews

PROEFLES GROEPSTRAINING

KLAAR VOOR DE START?

Ongeacht je ervaringsniveau of fitheid ben je van harte welkom voor een vrijblijvende proefles. Tijdens je eerste Kaput-training zullen we extra goed op je letten en je buddy, doorgaans een ervaren Kaputter, zal je helpen waar nodig.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bootcamp in het Griftpark