BOOTCAMP Utrecht

Al meer dan 10 jaar ervaring in het geven van energierijke Bootcamp Utrecht!

Dé manier om buiten in een kleine groep gelijkgestemde sporters op jouw niveau Kaput Fit te worden.

Bootcamp Utrecht - Kaput Fit Kettlebell Training 030

Onze buitentraining is een verbeterde versie van een standaard Bootcamp Utrecht. Dé manier om jouw lichaam te blijven uitdagen en jouw mentaliteit te veranderen om dit vol te houden.

Samen met een groep gelijkgestemde sporters train je onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer buiten met een goed opgezet trainingsprogramma. Waarbij je wekelijks kunt kiezen uit een ruim aanbod trainingen.

Wees gerust! Bij ons kun je starten, ook al heb je een tijd niet getraind, maar wel graag (weer) Kaput Fit wilt worden. De trainers kunnen de intensiteit van de training per individu gemakkelijk aanpassen waar nodig.

Naast onze Bootcamp Utrecht bieden wij ook Small Group Training aan in onze private gym in Lombok. Bekijk het volledige overzicht van al onze trainingen en plan direct een gratis en vrijblijvende proefles in.

WIE ZIJN WIJ

Zo onderscheiden wij ons van de rest

HET TEAM

Al onze trainers zijn gecertificeerde Personal Trainers en geven naast de bootcamp ook professioneel Personal Training.

Je traint met maximaal 12 deelnemers, zo zorgen wij ervoor dat jij de persoonlijke aandacht krijgt die jij nodig hebt om goed, veilig en effectief te trainen.

TRAINING OP MAAT

Wekelijks schrijven wij een goed gestructureerd trainingsprogramma uit, zodat jij al jouw spieren optimaal traint. 

Het leven is dynamisch, daarom hanteren wij flexibele abonnementen die na de initiële opstart per periode aanpasbaar zijn. Zo kan jij het sporten bij jouw leven laten passen.

ONTMOET KAPUT

Wij hebben een ontzettende gezellige groep sporters die elkaar tijdens de training helpen en motiveren, en in hun vrije tijd ook afspreken.

Naast onze reguliere trainingen spreken we regelmatig af voor een hapje of drankje en per kwartaal organiseren we een #KaputSpecial.

ONZE BOOTCAMP Utrecht
TRAININGEN

KAPUT FIT

CORE & CONDITIONING

FIGHT FIT

IN VIER STAPPEN
STARTEN met JOuw
BOOTCAMP Utrecht

STAP 1 PROEFLES

Wil je meedoen met onze bootcamp Utrecht en ben je benieuwd of de Kaput trainingen iets voor jou zijn? Meld je dan aan voor een kosteloze en vrijblijvende proefles

STAP 2 CONTACTMOMENT

Nadat je een proefles hebt gevolgd en je de spierpijn weer vergeten bent, nemen wij contact met je op om te horen wat je van de training vond. Wil je na de proefles van start? Wij verwelkomen je graag als nieuwe Kaputter en plannen daarom eerst een telefonische intake in.

STAP 3 INTAKEGESPREK

Je hoort meer over wat je bij Kaput kunt verwachten, we bespreken eventuele blessures of medische indicaties en maken met jou een plan van aanpak. Na de intake krijg je een e-book gemaild met veel handige voedingstips die jou helpen om beter te herstellen van de trainingen. Zo word jij extra snel Kaput Fit!

STAP 4 KAPUT FIT

Na de intake ben je klaar om mee te trainen. Je kiest zelf hoe vaak je wilt trainen. Op de tarieven pagina lees je meer over de mogelijkheden en kun je bekijken welke abonnement het beste past bij jou.

BOOTCAMP Utrecht TARIEVEN

Wij hanteren flexibele abonnementen: elke periode van vier weken krijg je een aantal credits die je kunt inzetten hoe jij wilt. Mocht jouw sportbehoefte veranderen, dan kan je per periode jouw abonnement aanpassen, omhoog of omlaag.

Op onze tarieven pagina kun je meer lezen over hoe onze abonnementen werken.

BASIC TRAINING

40,-

4 CREDITS PER PERIODE

DOUBLE THE FUN

50,-

8 CREDITS PER PERIODE

UNSTOPPABLE

60,-

12 CREDITS PER PERIODE

ALL YOU CAN KAPUT

65,-

16+ CREDITS PER PERIODE

GA MEE NAAR ONZE KAPUT SPECIAL!

Een (wekelijkse) bedrijfstraining is mogelijk bij ons. Ook als er veel niveauverschil in de groep zit. Wij maken de training op maat zodat iedereen mee kan doen. En zeg nou zelf, niks leuker dan samen met je collega’s ploeteren en elkaar aftroeven, toch? 

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor een eenmalig sportief evenement, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Ook andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

SAMEN MET JE COLLEGA'S KAPUT FIT WORDEN?

Kaput Fit Barbell

STARTEN MET ONZE BOOTCAMP Utrecht?