BOOTCAMP
Utrecht

Sinds 2014 geven wij groepstrainingen onder begeleiding van Personal Trainers buiten in Utrecht. 

Wij zijn dé outdoor sportschool met jouw Personal Trainer!

Onze buitentraining is een verbeterde versie van je standaard bootcamp. Dé manier om jouw lichaam te blijven uitdagen en jouw mentaliteit te veranderen om dit vol te houden.

Samen met een groep gelijkgestemde sporters train je onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer buiten met een goed opgezet trainingsprogramma. Waarbij je wekelijks kunt kiezen uit een ruim aanbod trainingen.

De meeste trainingen duren 60 minuten, maar heb je minder tijd en wil je een korte effectieve training doen? Dan hebben we de perfecte workout voor jou: een 30 minuten hogere intensiteit training. Bekijk hier het volledige overzicht van al onze trainingen.

WIE ZIJN WIJ

Zo onderscheiden wij ons van de rest

HET TEAM

Bij ons zijn alle trainers gecertificeerd. Zij geven naast onze buitentrainingen ook professioneel Personal Training.

Je traint met maximaal 12 deelnemers, zo zorgen wij ervoor dat jij de persoonlijke aandacht krijgt die jij nodig hebt om goed, veilig en effectief te trainen.

TRAINING OP MAAT

Wekelijks schrijven wij een goed gestructureerd trainingsprogramma uit, zodat jij al jouw spieren optimaal traint. 

Het leven is dynamisch, daarom hanteren wij flexibele abonnementen die na de initiële opstart per periode aanpasbaar zijn. Zo kan jij het sporten bij jouw leven laten passen.

ONTMOET KAPUT

Wij hebben een ontzettende gezellige groep sporters die elkaar tijdens de training helpen en motiveren, en in hun vrije tijd ook afspreken.

Naast onze reguliere trainingen spreken we regelmatig af voor een hapje of drankje en per kwartaal organiseren we een #KaputSpecial.

ONZE BOOTCAMP TRAININGEN

KAPUT FIT

CORE & CONDITIONING

FIGHT FIT

KTB 030

IN VIER STAPPEN STARTEN
MET ONZE BOOTCAMP

STAP 1 PROEFLES

Wil je meedoen met onze bootcamp en ben je benieuwd of de Kaput trainingen iets voor jou zijn? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende proefles

STAP 2 CONTACTMOMENT

Nadat je een proefles hebt gevolgd en je de spierpijn weer vergeten bent, nemen wij contact met je op om te horen wat je van de training vond. Wil je na de proefles van start? Wij verwelkomen je graag als nieuwe Kaputter en plannen daarom eerst een telefonische intake in.

STAP 3 INTAKEGESPREK

Je hoort meer over wat je bij Kaput kunt verwachten, we bespreken eventuele blessures of medische indicaties en maken met jou een plan van aanpak. Na de intake krijg je een e-book gemaild met veel handige voedingstips die jou helpen om beter te herstellen van de trainingen. Zo word jij extra snel Kaput Fit!

STAP 4 KAPUT FIT

Na de intake ben je klaar om mee te trainen. Je kiest zelf hoe vaak je wilt trainen. Op de tarieven pagina lees je meer over de mogelijkheden en kun je bekijken welke abonnement het beste past bij jou.

BOOTCAMP TARIEVEN

Wij hanteren flexibele abonnementen: elke periode krijg je een aantal credits die je kunt inzetten hoe jij wilt. Mocht jouw sportbehoefte veranderen, dan kan je per periode jouw abonnement aanpassen, omhoog of omlaag.

Op onze tarieven pagina kun je meer lezen over hoe onze abonnementen werken.

BASIC TRAINING

40,-

4 CREDITS PER PERIODE

DOUBLE THE FUN

50,-

8 CREDITS PER PERIODE

UNSTOPPABLE

60,-

12 CREDITS PER PERIODE

ALL YOU CAN KAPUT

65,-

16+ CREDITS PER PERIODE

GA MEE NAAR ONZE KAPUT SPECIAL!

Een (wekelijkse) bedrijfstraining is mogelijk bij ons. Ook als er veel niveauverschil in de groep zit. Wij maken de training op maat zodat iedereen mee kan doen. En zeg nou zelf, niks leuker dan samen met je collega’s ploeteren en elkaar aftroeven, toch? 

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor een eenmalig sportief evenement, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Ook andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

SAMEN MET JE COLLEGA'S KAPUT FIT WORDEN?

Kaput Fit Barbell

STARTEN MET ONZE BOOTCAMP?