Arne
Kalmeijer

Personal & Group Trainer 

Specialisaties

Arne is sinds jongs af aan een gedreven sporter met interesses in diverse soorten sport: krachttraining, boksen, snowboarden, voetballen, wakeboarden en nog veel meer.

Krachttraining doet Arne al jaren, maar sinds 2020 is hij begonnen dit te combineren met voetballen op hoger niveau nadat hij dit jaren heeft gecombineerd met boksen. Tijdens het trainen houdt hij ervan om hard te werken en het uiterste van zichzelf te vragen. Sporten is voor hem een fysieke én mentale uitlaatklep.

Met zijn trainings-mindset wil Arne anderen motiveren en inspireren om hun doelen te behalen. Tijdens zijn Personal Training wordt er hard getraind, maar is er altijd ruimte voor humor. Want naast resultaten behalen, is het net zo belangrijk om plezier uit de trainingen te halen. Hij deelt graag zijn kennis over voeding, training en hoe jij de mindset kan creëren om het maximale uit jezelf en de training te halen.

Naast het sporten en training geven gaat Arne graag naar een feestje, (sportief)uitje, huurt hij een bootje of speelt hij een avond bordspelletjes met zijn vrienden of familie. Voor Arne is een goede balans tussen sporten, werken en tijd doorbrengen met zijn naasten erg belangrijk.