“Olaf heeft me laten zien en ervaren dat krachttraining juist voor vrouwen heel effectief kan zijn.”

ANNEMARIE

Personal Training

Klassiek verhaal: drukke (onregelmatige) baan, jonge kinderen, weinig tijd. Ik naderde de 40 en was niet tevreden over de ‘staat’ van mijn lijf, wilde mijn conditie verbeteren om beter bestand te zijn tegen de onregelmatigheid, tijdsverschillen en slaaptekort die mijn werk met zich mee brengt.

Ik ben wel redelijk sportief, maar andere pogingen (bootcamp, yoga, hardlopen, spinning) zette geen zoden aan de dijk. Ik hield het niet lang en regelmatig genoeg vol en het leverde niet de resultaten die ik wenste. Het was tijd voor verandering!
Het was niet nodig om veel kilo’s kwijt te raken, maar twee zwangerschappen en een onregelmatig leven hadden wel hun sporen achtergelaten. Ik wilde graag een strakker en fitter lijf. En dit met beperkte tijd en soms beperkte sportmogelijkheden als ik op reis ben. Ook wilde ik het deze keer wel volhouden op langere termijn.

Het allerbelangrijkste vind ik dat ik motivatie en routine heb gevonden om regelmatig en effectief te trainen. In eerste instantie alleen onder begeleiding van Olaf, maar later ook steeds meer zelfstandig en dat inmiddels al zo’n anderhalf jaar. Het is echt een vast onderdeel van mijn leven geworden. Als gevolg daarvan is dat strakke en fitte lijf ook een feit geworden.

Ik heb voor personal training gekozen omdat het mij alleen niet lukte. Ik vond de regelmaat en motivatie niet waardoor ook het gewenste resultaat uitbleef. Ik had een stok achter de deur nodig, iemand die mij wegwijs maakte in een sportschool en mij kon leren om mijn doelstellingen te halen.

Ik had vooraf nooit verwacht dat fitness iets voor mij zou zijn. Ik had net als velen de vooroordelen dat krachttraining niks voor vrouwen is. Olaf heeft me laten zien en ervaren dat krachttraining juist voor vrouwen heel effectief kan zijn en zeker niet hoeft te betekenen dat je één grote bonk spieren wordt.

Vooraf dacht ik ook dat voedingsadviezen niet echt aan mij besteed waren: in mijn ogen was ik goed bezig. Op aandringen van Olaf zijn we er toch wat kritischer naar gaan kijken en er waren zeker verbeterpunten waar ik nog steeds profijt van heb.

Meestal vol goede moed, maar soms ook met frisse tegenzin begon ik aan de trainingen. Maar, aan het einde was ik altijd ‘leeg’ en blij dat ik was geweest. Olaf wist me altijd te motiveren om het onderste uit de kan te halen. En ook niet onbelangrijk: voor gezelligheid is ook altijd tijd!

ANDERE ERVARINGEN

Kaput Fit Barbell

Interesse in Personal Training?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een proef training